IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Награди, награди: Най-добре облечените звезди на церемонията Film Independent Spirit

26 февруари 2024 12 30

Джесика Частейн, Ема Робъртс и Натали Портман облякоха най-дръзките тоалети

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джесика Частейн, Ема Робъртс и Натали Портман бяха сред най-добре облечените в дръзки тоалети звезди на наградите Independent Spirit Awards 2024. 39-ите филмови награди, които празнуват независимото филмово и телевизионно общество, започнаха празненствата си в оживен неделен следобед в Санта Моника.

Сред най-красивите актриси бяха червенокосата Частейн, която се появи в електриковосиня рокля, и Натали Портман, която изглежда готова за пролетта в костюм на цветя в яркочервено. Ан Хатауей, от своя страна, избра визия в бяло, а Ема Робъртс се появи в изрязана секси рокля в черно.

А ето и повече за знаменитостите, които привлякоха най-голямо внимание на поредното събитие от наградния сезон в Холивуд: 

Джесика Частейн привлече вниманието в електриковосиня рокля, вдъхновена от вида русалка, украсена с изрязани детайли и мотиви на листа.

Джесика Частейн;

Джесика Частейн; Снимка: Getty Images

Натали Портман с нищо не показа, че е разстроена от евентуалния си предстоящ развод със своя неверен съпруг Бенджамин Милпие като се появи в дързък костюм на цветя в яркочервено. Портман направи стилна изява, залагайки на смела червена къса пола и изрязано сако, украсено с триизмерни рози, задавайки жизнен тон на вечерта.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Ан Хатауей излъчваше истински блясък в бял гащеризон с пайети, подчертан със сребърни декорации и ефектни ресни. Стилната и талантлива брюнетка беше допълнила визията си за събитието с оригинални очила.

Ан Хатауей;

Ан Хатауей; Снимка: Getty Images

Мишел Уилямс заложи на шикозна минирокля, вдъхновена от 60-те години на миналия век, съчетана с ефектни златисти ботуши с дължина до прасеца.

Мишел Уилямс;

Мишел Уилямс; Снимка: Getty Images

Чаровната Ана Кендрик избра елегантност в розова рокля с десен на рози и дръзко дълбоко деколте, допълнена от червени обувки на токчета с каишки и клъч в същия цвят.

Анна Кендрик;

Анна Кендрик; Снимка: Getty Images

Али Уонг привлече вниманието със сребриста рокля, елегантно завършена с волани по деколтето. Акцентът на тоалета на актрисата беше в голия гръб, който разкриваше порцелановата ѝ кожа.

Али Уонг;

Али Уонг; Снимка: Getty Images

Племенницата на Джулия Робъртс – Ема Робъртс, се появи в секси, но същевременно елегантна визия от черна рокля с големи изрезки отстрани, русата ѝ коса се спускаше свободно.

Ема Робъртс;

Ема Робъртс; Снимка: Getty Images

Най-малкият от клана Кълкин (брат на Маколи и Киърън) - Рори Кълкин, направи рядка поява на червения килим, появявайки се със своята половинка Кателин Аризменди. Влюбените се появиха в координирано черно облекло.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари