IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум отново сложи ангелските крила на Victoria's Secret

5 март 2024 16 30

„Да, на 50 съм, но не съм мъртва“, каза моделката в интервю

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хайди Клум доказа, че все още може да е ангел, 14 години след пенсионирането на крилата си от Victoria's Secret. 

50-годишният супермодел участва в специална фотосесия за германския Glamour, позирайки в бяло бельо и бяла дълга рокля. Тоалетите определено бяха впечатляващи, но това, което зарадва още повече феновете на Клум, беше завръщането на белите ѝ ангелски крила, които все още ѝ пасват чудесно. Красавицата се пошегува в социалните мрежи, че пухените крила не са мръднали през годините, публикувайки снимка с бялото бельо на Calzedonia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

„Това са 50 години. Благодаря на @morellibrothers, че ме накараха да се чувствам страхотно“, написа Клум под видео в Instagram, където показва как позира пред камерата от различни ъгли. Тя също така добави още осем отделни снимки и допълнителен клип от фотосесията. 

Докато на повечето снимки Хайди носи сексапилно бяло бельо, тя също така позира в минирокля на Valentino, сатенен халат от Bevza и бяла рокля с гол гръб и дълъг ръкав от Sportmax. Моделката сподели и малко по-тъмна визия, обличайки прозрачна черна рокля с халтер деколте и големи черни рози, която е дело на дизайнера Дейвид Кома

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

В интервюто си за Glamour Клум сподели как обществото възприема избора ѝ на стил в 50-те ѝ години. „Хората често ме нападат, че се обличам твърде секси за възрастта си. Това не е никак хубаво, нито приятно. Да, на 50 съм, но не съм умряла“, казва моделката. 

„Обичам цветни, ярки неща. Може би това ще се промени в даден момент, но в същото време може да си остане постоянен избор“, допълва Клум.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

В шеговит тон красавицата казва, че добрата новина около остаряването е, че зрението ѝ се влошава и вече почти не вижда злобните коментари и критики по свой адрес. „Просто ги приемам – няма какво повече да направя по въпроса. Трябва ли да тормозя мозъка си? Просто това е положението“, заключава Клум. 

Хайди Клум се появи топлес на Гран при в Лас Вегас

Хайди Клум се превърна в многолик паун за Хелоуин

Хайди Клум позира чисто гола преди Хелоуин

Освен че напомни за ангелските си дни на подиума, Хайди сподели, че един от най-успешните моменти в кариерата ѝ е приемането ѝ в Ангелите на Victoria's Secret през 1997 година. „Когато започнах, те имаха 15 модели. Ако си сред тях, всеки те забелязва“, обяснява тя. Моделката също така сподели и колко важно е било за нея получаването на корицата на Sports Illustrated година по-късно. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

По отношение на професионалното си развитие и изборите, които е правила, Хайди е категорична, че не съжалява за нищо. По думите ѝ, е имала огромния късмет да срещне правилните хора в правилния момент. 

„Модният свят не искаше да вижда много от мен. Идвах от телевизионния свят и бях снимана за каталози. И изведнъж не ми даваха да напускам зад кулисите. Сега всеки може да прави това, което си поиска“, казва Клум. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари