IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян взе да копира наследницата си в леглото на Кание Уест – Бианка Ченсори

28 март 2024 17 40

А в началото се говореше, че Бианка е клонинг на Ким

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ким Кардашян изненадващо изглежда е започнала да черпи модно вдъхновение от новата съпруга на Кание Уест – Бианка Ченсори. Риалити звездата се появи чисто гола до кръста под огромно кожено палто, а надолу носеше само черен чорапогащник, досущ както се носи австралийката.

В този си вид Кардашян сподели своя снимка в Instagram в понеделник, очевидно за да покаже, че нейната фигура не отстъпва на тази на Ченсори, която в началото беше възприемана като клонинг на Ким. Припомняме, че втората съпруга на Кание, която наследи Ким в живота и в леглото на рапъра, налага нова модна тенденция от около година. Тя обикновено не носи панталони и блузи, а само чорапогащници, бюстиета и сутиени, както и обемни кожени палта, под които е напълно гола.   

Колкото до основателката на марката за бельо SKIMS, тя дори имитира характерната загладена прическа на Бианка, като прибра дългата си коса на нисък кок.

43-годишната Кардашян беше засипана от коментари на феновете, мнозина от които я нарекоха „Ким Ченсори“

Някои хора се учудиха защо Ким се опитва да изглежда като 29-годишната нова съпруга на Кание, която миналата седмица се появи с масивно кафяво кожено палто, стилизирано с черен чорапогащник и обувки на ток, докато беше на вечеря с 46-годишния Уест и дъщеря му Норт, която той споделя с Кардашян. 

В случая нейният консервативен външен вид беше силна промяна от нормалното ѝ оскъдно облекло, което обикновено не прикрива и сантиметър от впечатляващата ѝ фигура. Според различни слухове, Ким е забранила на бившия си съпруг Бианка да е около децата им, когато не е облечена прилично. Освен Норт, Ким и Кание споделят още три деца – 8-годишния Сейнт (на основната снимка с майка си) , Чикаго и Псалм.

Според вестник Daily Mail. Ким наистина е изненадана, че Кание, който се представя като много набожен, позволява и насърчава жена си да излиза на публични места облечена по този експресивен начин. Въпреки че риалити звездата не е най-големият фен на Ченсори, двете жени наскоро бяха уловени заедно от папараците, докато подкрепяха Уест на неговото парти за изслушване на новия му албум Vultures в Сан Франциско по-рано този месец.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари