IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода – 6 прости тоалета, които винаги ще бъдат класика

15 април 2024 12 30

Лесни, елегантни и модерни

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Модното махало се движи силно към по-семпъл начин на обличане този сезон. Разбира се, изкуството на максимализма остава, но има всеобхватно усещане за завръщането към основните за пролетта с еволюцията на по-класически дрехи в дизайнерските колекции на марките. И по този начин идеята за устойчива мода влиза в светлината на прожекторите.

Устойчивата мода може да се тълкува по два начина – като концепция за носене на едни и същи дрехи много пъти, но и като начин да се избират тоалети, които лесно се създават чрез комбинирането на прости и безпроблемни артикули. По същество казано, лесни и ясни комплекти, които действително пасват в рамките на ежедневния живот на хората. Тук говорим за класически пуловери с кръгло деколте, дънки с прави крачоли, блейзъри и равни обувки.

През пролетта нещата стават още по-лесни, тъй като залагаме на по-леки материи и имаме много повече избори от артикули. Вместо да прекарвате излишно време по магазините, ви съветваме да претърсите гардероба си, защото следващите ни предложения за сезонни тоалети могат да бъдат съставени с това, което вече имате. Не бързайте да изхвърляте старите си дрехи, тъй като може да им вдъхнете нов живот, като ги комбинирате по различен начин тази пролет.

Прости, елегантни и модерни тоалети за пролетта

Блейзър, риза и панталони с широки крачоли

Черен блейзър и синя риза са модерна комбинация, която винаги работи. Включете чифт панталони с широки крачоли за визия, която е елегантна, лесна и подходяща както за офиса, така и за разходка с приятелки.

Жилетка от туид, минипола и обувки с нисък ток

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aïda BADJI (@aidabadji_)

Жилетките от туид са тайната да изглеждате елегантни за всеки повод. Оставяйки настрана дънките за секунда, пресъздайте този външен вид с минипола и обувки на нисък ток.

Макси палто, бяла тениска и гащеризон

Никога няма да сбъркате с бяла тениска и дънки, но обмисляли ли сте за комбинацията между бяла тениска и гащеризон? Този сезон я опитайте с макси палто и модерни сребърни обувки за елегантно усещане без усилия.

Тренчкот, скъсен топ и сиви дънки

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adenorah ? (@annelauremais)

Тренчкотът е вечен, но е особено актуален през пролетта. Въпреки че скъсеният топ, дънките и ботушите до глезена са достатъчно елегантни, връхната дреха добавя още повече стил към външния ви вид.

Суитшърт, миди пола и боти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa)

Нуждаете се от изискан ансамбъл за важна среща или вечерно излизане? Не подценявайте силата на плетиво и елегантна миди пола в еднакъв цвят, за да ви свършат перфектна работа.

Пролетта на Calvin Klein – семпла, стилна и неостаряваща

Пролетна мода – 7 тенденции, които ще подобрят стила ви

Пролетна мода – 4 тоалета, които винаги изглеждат добре

Впити панталони и пуловер

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lydia Tsegay (@femmeblk)

Приглушените тонове и кройката изглеждат обикновени, но впъхването на пуловера в дънките и добавянето на ботуши с ток и чанта през рамо прави атмосферата на този тоалет особено актуална.

За още съвети за мода и стил последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари