IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода – свежи тенденции, достойни за снимки в Instagram

31 март 2024 16 30

Ето с какво ще впечатлите всичките си последователи

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако смятате, че всеки път, когато отворите Instagram, виждате нова модна тенденция, не се лъжете. Само тази година видяхме изобилие от различни течения да превземат приложението за снимки като с щурм, а са минали едва няколко месеца. Въпреки множеството публикации, които виждаме, трябва да си признаем, че Instagram си остава основното ни вдъхновение за модни избори и начин на обличане. Разбира се, всичко зависи от личния вкус, но никога не пречи да се разровим за допълнителна помощ преди следващото ни пазаруване. 

Сега, когато сме в разгара на нов сезон, има няколко тенденции, които хващат окото ни. Забелязахме събуждането на любов към пастелните нюанси, кремавожълтото, както и спортни тоалети, достойни за ежедневието. По-долу ви споделяме седем тенденции, достойни за Instagram, с които определено ще впечатлите последователите си. 

Пролетна мода – тенденциите, които си заслужават

Двоен деним

Двойният деним се появи на модната сцена за втори път преди няколко години. Въпреки че т. нар. „канадски смокинг“ се заражда през 50-те години на миналия век, сега този тип на обличане е любим както на младото, така и на по-възрастното поколение. Причината – лесен за съчетаване, подходящ за всякакви поводи и пасва на всички обувки в гардероба. Денимът като материя никога няма да омръзне, така че бъдете готови да виждате канадския смокинг доста често тази пролет.

Жилетки

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hannah Gale (@hannahfgale)

Ако не сте виждали някой да носи многослойна визия с жилетка досега, значи не се оглеждате. От щамповани стилове до шарени ватирани модели, жилетката е основен артикул в пролетния гардероб. Перфектна за онези дни, в които времето не знае какви температури да избере, тази дреха е подходяща както за дънки, така и за други панталони. 

Кремавожълто

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh (@monikh)

Ако имате нужда от знак, че пролетта е официално тук, приемете навлизането на кремавожълтия цвят точно за това. Произлизайки от разпродадения блейзър на Aligne Daphe, пастелно жълтото изглежда толкова подходящо за това време на годината. Това е идеалният среден нюанс между неутрални и наситени цветове. 

Цветни маратонки

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck)

Цветни кецове са тенденция, която тепърва ще набира сила, след като всяка знаменитост и инфлуенсър бе забелязана да избира точно тези модели. Въпреки че преди на почит бяха по-неутралните обувки, сега всичко се върти около цветовете и колкото по-нюансирани са маратонките ви, толкова по-добре. 

Леопардови панталони

Колкото и да не ви се вярва, леопардовите щампи се завръщат с пълна сила. Те правят сериозни изявление и могат лесно да бъдат облечени за вечеря навън или да ги съчетаете с ежедневния си стил. 

Пантофки

От известно време всеки се захласва по пантофките, но вариацията с шипове определено е открояваща се сред всички останали. С разнообразие от подобни стилове, би било грешка да не изпробвате тенденцията.

Пролетна мода – седемте цвята, които ще доминират

Сбогом, зима – седемте най-добри модни тенденции за пролет 2024

Сутиените не са модерни – кои известни личности ги оставиха в миналото

Навити дънки

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARILYN (@nlmarilyn)

Помните ли когато навивахме крачолите на дънките си всеки път преди излизане? Е, оказва се, че тази тенденция се завръща като бумеранг през пролетта на 2024 година. След като моделите с широки крачоли се завърнаха на хоризонта, сега е време да започнем да ги навиваме, за да се пренесем обратно в 90-те, когато тази мода беше на дневен ред. 

За още модни тенденции за лятото, новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари