IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Памела Андерсън и синовете й заедно в бляскава фотосесия

14 май 2024 10 30

Тримата са част от новата кампания на Pandora

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Памела Андерсън и синовете й имат връзка, която не може да бъде прекършена

Подобно на диамантите, които рекламират, риалити звездата и двете й момчета са оформили отношения, които никога не могат да бъдат пречупени и винаги ще блестят. Тримата участват заедно в новата кампания за бижута на Pandora, заснемайки красива фотосесия и говорейки за връзката си, която само се подобрява през годините на фона на турболетни емоции в семейството им. 

На официалните снимки, които вече могат да бъдат видени в магазините на Pandora, актрисата се е сгушила между двете си пораснали момчета - Брандън Томас Лий, на 27, и година по-малкият Дилън Джагър Лий, докато и тримата показват диамантените си аксесоари. Синовете на Памела се раждат от брака й с Томи Лий, който бе белязан от един от най-големите скандали в шоубизнеса, а именно открадването и пускането на интимен запис с участието на двамата съпрузи. 

В рекламната кампания Брандън носи диамантеното колие на Pandora с име Nova Lab-Gown, докато Дилън е допълнил визията си с колието Era Lab-Gown, което включва и талисман. По-големият син на Андерсън споделя, че именно колието, което носи, е любимият му аксесоар от марката, защото е много деликатно и елегантно, но в същия момент прави впечатление. Брат му сподели мнението и избра своя аксесоар като най-любимия си предмет от Pandora, защото "става все по-значим и красив с напредване на времето". 

От своя страна, Памела избра точно три диаманта, които смята за най-красиви в живота си, а именно "Аз, ти и Брандън"

В кампанията актрисата носи няколко артикула от Pandora, включително гривна с диаманти от 14-каратово бяло и 14-каратово жълто злато, както и пръстен с диаманти. Брандън и Дилън също демонстрираха още бижута, като например направените в лаборатория диамантени гривни Infinite и няколко диамантени пръстена с бяло и жълто злато

Сексимволът на 90-те години за първи път си партнира с Pandora, за да представи три нови лабораторно направени диамантени колекции с имената Pandora Nova, Panodra Era и Pandora Talisman. В кампанията участваха и главният творчески директор на Vogue Грейс Кодингтън, моделът Прешъс Лий, преводачката от жестомимичен език Джъстина Майлс и други. Колекцията представя нови пръстени, гривни и висулки на цени от 290 до 4450 долара.

Кампанията на Pandora, носеща името Be Love, започна през януари 2024 година със звездни рекламни лица, включително Клоуи Бейли, Хейли Бейли и Селма Блеър. В нея бе включен едноименният парфюм, който, според официалното съобщение за медиите, представлява трансформиращата сила на любовта. 

На 6 май Памела Андерсън пък направи дебюта си на червения килим на Met Gala, носейки впечатляваща рокля от Oscar de la Renta, която допълни именно с бижута от Pandora. Аксесоарите й включваха розови и бели диаманти, съставляващи почти 200 карата. Това бе и дебют за розовите диаманти на марката.

Във видеоклип, показващ подготовката на актрисата за модния бал, тя първоначално носи три диамантени огърлици около врата си, преди екипът на Pandora да промени нещата, като драпира две нишки диаманти през рамото й за шикозен и неочакван обрат

Партньорството на Андерсън с марката за бижута е свързано със страстта й към устойчивостта. Колекцията от лабораторно отгледани диаманти демонстрира нейния ангажимент за намаляване на въглеродния им отпечатък. 

"В момента съм в много свободно пространство, където имам възможността да се наслаждавам на красотата и модата според собствените си условия в артикули, създадени с Pandora специално за мен. Винаги има съблазън в намирането на нови начини за подход към стила, като същевременно се намалява вредата за нашата околна среда - да бъдеш украсен с диаманти е разкош, а тези диаманти се произвеждат по устойчив начин и е иновативно и вълнуващо, така че получавам най-доброто от двата свята", каза Андерсън пред медиите. 

За още новини от света на здравето и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари