IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блясък от 90-те – Наоми Кембъл облече стара рокля за филмовия фестивал в Кан

16 май 2024 18 00

Дизайнът е носен от самата нея през 1996 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Наоми Кембъл завинаги ще си остане момичето на Chanel. 

Супермоделът доказа това при последната си светска проява, когато стъпи на червения килим преди премиерата на филма „Фюриоза: Сага за Лудия Макс“ на филмовия фестивал в Кан на 15 май. Кембъл носеше рокля на Chanel, която за първи път облича през 1996 година. Черният дизайн с пайети, част от колекцията есен/лято '97 на покойния Карл Лагерфелд, бе проектирана за модния подиум преди повече от две десетилетия, но все още изглежда добре и днес.

Наоми Кембъл

Снимка: Getty Images

53-годишната Кембъл, която се довери на стилиста си Лоу Роуч за последната си визия, носеше роклята малко по-различно тази година, отколкото през 1996-а. През 90-те прозрачните панели не получиха необходимата слава, тъй като моделката носеше бельо под роклята. Сега обаче тя реши да покаже повече плът и забрави за чорапогащи или клинове, демонстрирайки сексапил и елегантност в едно.

Косата ѝ през 90-те години е прилежно пригладена назад, докато прическата за филмовия фестивал в Кан бе съставена от свободни и сресани на път къдрици. 

Съвсем наскоро Наоми Кембъл отново напомни защо дълго време бе най-високоплатеният модел. Тя се появи на Седмицата на модата в Париж през януари, където закри мъжкото дефиле на Balmain, като бе единствената жена, която стъпи на подиума по това време. Супермоделът носеше впечатляващ златен аксесоар, разделящ лицето ѝ на две през средата. както и златен букет, поставен на корема ѝ. Орнаментът, който бе прикрепен към колана на Кембъл, се състоеше от цветя, хванати от две ръце.

Тоалетът, проектиран от креативния директор на Balmain, Оливие Рустен, беше олицетворение на лукса – черни панталони, бежов топ с дълбоко деколте и овърсайз бежово палто, което бе драпирано върху раменете на Кембъл. 

Наоми Кембъл

Снимка: Getty Images

За премиерата на „Фюриоза: Сага за Лудия Макс“ в Кан се появиха още много други звезди. Сред тях бяха Крис Хемсуърт и съпругата му Елза Патаки, както и Аня-Тейлър Джой.

40-годишният Хемсуърт, който влиза в ролята на Дементус във филма, носеше бял блейзър с бяла риза и черни панталони. Той завърши визията с бляскави обувки.

Междувременно съпругата му изглеждаше великолепно в черна рокля с дълбоко деколте, която перфектно описваше фигурата ѝ. Тя остави сутиена вкъщи, а тоалетът ѝ включваше презрамки с бляскави детайли и дълъг шлейф. Оформяйки русите си коси в спретната прическа, Елза добави привличащо вниманието ослепително диамантено колие с чифт подходящи обеци към тоалета.

Крис Хемсуърт

Снимка: Getty Images

Двойката, която е женена от 14 години, не можа да сдържи усмивките си, докато позираше заедно на червения килим. Към актьорите се присъедини и колежката на Крис, Аня-Тейлър Джой, която изглеждаше също толкова впечатляващо, облечена в зашеметяваща рокля без презрамки и горна част в стил корсет. 

28-годишната актриса, която поема ролята на по-младата Фюриоза в предстоящия филм, чието действие се развива между 15 и 20 години преди събитията в „Лудия Макс: Пътят на яростта“, показа своите модни качества в златния тоалет, украсен с кристали и съчетан с ефектно сребърно колие. Тя носеше русите си коси в елегантен боб и добави красиви обеци и червен цвят на устните.

Аня Тейлър-Джой

Снимка: Getty Images

По-рано тази седмица беше разкрито, че Аня има само 30 реплики в рамките на целия филм, който е над 2 часа. Снимките на продукцията се проведоха в Нов Южен Уелс, Австралия, започвайки през юни 2022 година и приключиха през октомври същата година.

Наскоро Тейлър Джой разкри, че снимането е било много трудно преживяване за нея и намекна за няколко предизвикателства зад кадър. В интервю за New York Times тя каза, че никога не се е чувствала толкова сама, колкото по време на тази продукция.

„Не искам да навлизам твърде много в детайли, но всичко, което мислех, че ще бъде лесно, беше трудно. Сякаш знаех, че ще ми трябват двете години, които бяха необходими за филма да излезе на екран, за да се справя с него“, казва тя.

Когато тя бе притисната да разясни подробности, актрисата загадъчно отговори „Питайте ме след 20 години“. Тя призна, че не е сигурна дали ще може да гледа филма отново, разкривайки че е започнала да хлипа само две минути след началото му първия път.

„Никога няма да съжалявам за това преживяване, но това е особена история“, каза Джой.

„Фюриоза: Сага за Лудия Макс“ излиза на екран на 24 май. 

За още новини от света на звездите, киното и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари