IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наръчник на мързеливото момиче – как да изглеждате добре през лятото

7 юни 2024 12 30

Стилни, но без много усилие

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако климатикът е на пълна мощност, но вие все още се потите преди дори да сте напуснали дома си, мотивацията да се облечете и гримирате може да бъде изключително ниска. Но ето една малка тайна – лятото е най-лесният сезон, в който може да изглеждате стилно без усилие. Това се дължи главно на летните тоалети, които са по-лесни за оформяне, отколкото бихте могли да си представите. За да изглеждате и да се чувствате добре през целия сезон, има няколко съвета за стил, от които се нуждаете.

Ако цените съня си пред времето за подготовка или просто не искате да полагате твърде много усилия за външния си вид, лятото е най-лесното време да се измъкнете от тези задължения, като в същото време накарате хората да си мислят, че сте се постарали неимоверно много и сте прекарали часове пред огледалото преди работа. Лесни за обличане рокли, естествена визия и няколко добри аксесоара са сигурните средства, с които ще запазите стила си, докато в същото време се наспивате.

Искате ли да изглеждате така, сякаш сте прекарали часове в подготовка, когато всъщност просто сте станали от леглото и сте излезли от вкъщи в рамките на 10 минути? Ние можем да ви помогнем. По-долу ви представяме шест лесни трика за стилно лято, с които ще можете да си поспите и да изглеждате добре.

6 трика за стилното мързеливо момиче

1. Възползвайте се от роклите

Казвали сме го преди и ще го кажем отново – една от най-хубавите части на по-топлите периоди през годината е, че можете да се възползвате максимално от роклите. Те не само са едно от най-удобните облекла, но също така са и готов вариант за тоалет, който можете да облечете и веднага да излезете.

Ако нямате колекция от рокли, към която да посегнете, може да е достатъчно да инвестирате в няколко различни, универсални стила, като лятна миди рокля или плетена миди рокля, която може да служи и като горна дреха за плажа. Нямате нужда от десетки опции – просто заложете на няколко, които харесвате и пасват на вашия стил.

2. Планирайте тоалета си

Ако сте от хората, които стават след петата аларма, напълно ви разбирам. Измъкването изпод завивките всяка сутрин е битка, която никога няма да спра да водя, и това води до многото отлагания на будилника и по-малко време за приготвяне. Тайната на перфектния външен вид в такива моменти е предварителното планиране на тоалета.

Макар да мразите навика още от времето, когато майка ви ви е карала да го правите в училище, той е доста ефективен и спестява време и нерви. Знаейки какво ще носите през деня, може да ви помогне да избегнете твърде често срещаната ситуация, при която бързате да пробвате пет различни тоалета, които не харесвате, след което накрая оставяте един, който така или иначе мразите. Дори ако в крайна сметка размените малки детайли, като аксесоари или обувки, въз основа на това, което чувствате тази сутрин, ще имате база, с която да работите, и това ще ви спести време.

3. Създайте униформа

Лесно е да придобиете навика да носите подобни тоалети отново и отново и ние не смятаме това за нещо лошо. Ако знаете какво работи за вас и имате няколко парчета, в които се чувствате най-добре, създайте мисловен контролен списък с няколко тоалета, към които знаете, че можете да посегнете в краен случай. За ден, изпълнен със задачи, това може да са дънкови шорти и плетен потник, а за барбекю или вечеря на открито може да е миди рокля и сандали. Не слушайте какво са ни казвали модните експерти в миналото – сега е времето за повтаряне на тоалетите.

4. Инвестирайте в аксесоари

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Margie (@margieeev)

Знаете ли какво може да накара дори комбинацията от бяла тениска и дънки да изглежда така, сякаш сте отделили време за облеклото си? Точните аксесоари! И не е нужно да наранявате бюджета си, за да имате няколко, които да носите за по-издигнат външен вид. Класическо златно колие, слънчеви очила, с които се чувствате страхотно, и изящни обеци могат постоянно да се смесват и съчетават с тоалета ви, за да изглеждате добре, сякаш сте се старали с часове пред огледалото.

5. Поддържайте гардероба си актуализиран за сезона

Да, знаем, че почистването на гардероба и премахването на дрехи, които не носите редовно, е много по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Но трикът тук е да го правите последователно, а не наведнъж.

Когато видите, че нещо вече не ви става или просто не го харесвате, веднага го сложете в отделна торба за даряване, която да държите близо до гардероба си. Също така дръжте вакуумни пликове под леглото или в раклата, за да складирате в тях дрехите, които не са подходящи за сезона. Така ще спестите място и ще освободите гардероба си от артикули, които няма да носите в следващите месеци. Осигурявайки си пространство, ще видите какво всъщност притежавате и дали имате нужда от допълнителен пазар.

6. Овладейте рутинния си грим

Никой не иска да прекара часове в гримиране, само за да се сбогува с продуктите веднага щом започне да се поти. Лятото е сезонът на естествените визии и по-малкото козметика. Изхвърлете фон дьо тена с пълно покритие и вместо това опитайте лек, готов за горещините вид. Не забравяйте слънцезащитата, която ще ви помогне много повече, отколкото който и да е друг продукт за красота.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари