IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Холмс позира гола в новата си рекламна кампания

7 юни 2024 16 30

Актрисата напомня за себе си по най-добрия начин

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кейти Холмс може и да стои далеч от Холивуд през последните години, но определено не позволява на света да я забрави. Актрисата прави редки прояви на червения килим или в медиите, но когато се появи, го прави с гръм и трясък.

Такъв е случаят с новата ѝ рекламна кампания за A.P.C., която беше пусната в четвъртък сутрин. 45-годишната бивша съпруга на Том Круз не се притесни да се разголи в буквален смисъл пред камерата, за да демонстрира най-новите модели дънки и чанти на марката. Разбира се, голяма част от тялото на Холмс остана скрита за феновете, но те все пак успяха да видят голия ѝ гръб.

Носейки класически дънки с широки крачоли, Кейти остави блузата у дома и взе със себе си само черната дамска чанта с метална закопчалка. Тя държи аксесоара с едната си ръка, докато с другата придържа леко къдравата си коса, която се спуска по голия ѝ гръб.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A.P.C. (@apc_paris)

Описанието под публикацията на A.P.C. гласи „Френската елегантност среща шика от Ню Йорк в една уникална капсула от преразгледани архивни икони, проектирани от американската актриса Кейти. Потапяйки се в архивите на A.P.C. в Париж, Кейти пристъпи в спомените на марката и се гмурна в облекла от миналото, носещи вдъхновение от колекции от началото на 2000-те години и служещи, за да се направят модерни и подходящи за клиента от 2024 година дизайни“.

Кейти Холмс веднага получи одобрението на феновете за своята сексапилна фотосесия, като Хелена Кристенсен беше една от първите звезди, които натиснаха бутона „Харесва ми“ под публикацията.

В малко по-обикновена снимка, актрисата показва, че изглежда добре и напълно облечена. На черно-белия кадър Холмс е седнала по турски пред голям плакат със своята гола снимка, смеейки се неконтролируемо към камерата. Тя носи бяла графична тениска, дънки и маратонки, а косата ѝ е вързана на свободна опашка, спускаща се покрай едното ѝ рамо. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A.P.C. (@apc_paris)

На други снимки от фотосесията виждаме Холмс в бяла блуза и минипола от колекцията си, докато позира с ръце в косата. Актрисата също така облече шарено сиво-бяло яке и дънки, допълнени от огърлица с висулка в златни тонове и червена блуза от модната линия.

Кейти подготви дизайните, като разглежда студиото на A.P.C на Rue Royale в Париж и избира такива от началото на 2000-те години. Заедно с дизайнерите на марката тя ги преработва, за да изглеждат подходящи за съвременната жена. Холмс също така беше забелязана в магазина, докато празнуваше пускането на новата си кампания. Към нея се присъединиха дългогодишният ѝ приятел и дизайнер Зак Позен, приятелката ѝ Бри, както и майка ѝ. Холмс призна, че Катлийн Холмс е направила юргани като част от капсулната колекция на A.P.C, докато позира пред готовите дизайни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes)

Освен че се занимава с модния си бизнес, Кейти усилено работи и върху завръщането си в Холивуд. Филмът ѝ Captivated получи зелена светлина, като в него тя ще си партнира с Тоби Кебел и Ал Пачино. Последният играе мафиотски бос, а проектът е обявен като алтернативен поглед към позорното отвличане на Джон Пол Гети III през 1973 година.

Captivated се съсредоточава върху боса на калабрийската мафия Саро (изигран от Кебел и Пачино в различни етапи от живота му), който отвлича внука на един от най-богатите хора в света, Жан Пол Гети, и излага организацията си на опасност, когато развива романтични чувства към майката на жертвата си (Холмс) по време на преговорите за откуп. 

Кейти Холмс се появи с нова шикозна прическа

Кейти Холмс тръгна из Ню Йорк по спортен сутиен

Кейти Холмс за предпазването на дъщеря си от славата

Майкъл Бенароя, Майкъл Мамолити и Манасви Мамгай продуцират филма. Мамолити е племенник на един от основните похитители Саро Мамолити и е прекарал години в работа по проекта – дори се противопоставя на сюжета на филма от 2017 г. „Всичките пари на света“, който разглежда същата тема.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes)

Събитията около отвличането са оспорвани от десетилетия, но Мамолити си припомня чувствата на чичо му към майката на жертвата Абигейл Харис и ги изследва за първи път във филма. Дито Монтиел режисира по сценарий, който е написал с Мамолити и Робин Шушан, като снимките трябва да започнат по-късно тази година в Италия.

Кейти също така ще участва в телевизионен филм, който в момента е без заглавие от сценаристите Илен Чайкен и Мелиса Скривнър-Лав.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари