IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пуловерите и палтата на сезона

15 октомври 2014 07 29

Последните тенденции при връхните и меките дрехи

Снимка: Victoria`s Secret

Снимка: Victoria`s Secret

Ако има нещо, с което със сигурност свързваме смяната на лятото с есента, то определено е навлизането на меките и топли плетива в гардероба ни.

Сутрините стават все по-хладни и фееричната ни рокля има нужда от „подкрепа“ в лицето на ефектен пуловер или обемно яке.

Представяме последните тенденции при връхните дрехи, на които задължително да заложите в следващите седмици, та може би чак до пролетта. Victoria's Secret и Mango демонстрират последните предложения при пуловерите за есен-зима 2014 със своите нови кампании.

Открояващите се тенденции и модели определено демонстрират внимание към детайлите със сложни плетеници и практична цветна палитра.

Обем

Сезонът налага своеобразна игра с обем и размери, вплетени в майсторство на изработка и топлина на материите. Кройките, заимствани от мъжкия гардероб създават силует, в който пуловерите определено изглеждат като че няколко размера по-големи. От Victoria's Secret избират като най-подходяща цветната палитра от пастелно розово и синьо.

Класика

Изчистените модели винаги ще бъдат поставени на специално, челно място в есенния ни гардероб. Тенденциите за есен-зима 2014 налагат наблягане на кафявите и златисти тонове, които правят плетивата да изглеждат още по-меки и топли.

Комплексност

Майсторството на изработка диктува сложните плетеници и различни хоризонтални и вертикални комбинации. Описването на деколтето набляга на декорация тип „огърлица“, изцяло създадена от плетки.

Кожено яке

Най-добрият вариант за връхна дреха между сезоните безспорно е коженото яке. То едновременно запазва и поддържа телесната температура, предпазва от дъжд, вятър, и описва красиво силуета, без да внася излишен обем.

Палто с косъм

Плътните палта с вълна в класически цвят на графит идеално се допълват от контрастна яка с косъм. Стилният модел може да бъде модернизиран със специално поставени елементи от кожа, които заместват стандартните копчета.

Ретро усещане

Стилно палто, вдъхновено от ретро тенденциите, маркира завръщането на вечните класики и този сезон. От Mango предлагат иконичната за миналите години шарка от червено и черно каре, което внася доза цвят в класически монохромен силует.

Всички кадри можете да видите в галерията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари