IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-големите модни гафове през 2014

28 декември 2014 11 45

Кой какво облече и с какво сбърка?

Лейди Гага, Снимка: Reuters

Лейди Гага, Снимка: Reuters

Джеси Джей

Талантливата певица явно има нужда от незабавна смяна на стилистите, с които работи. Дълбоките елементи е добре да останат при тоналностите и песните, не в деколтетата. Към това добавяме твърде силното вдъхновение от 70-те години и много неадекватното му пренасяне в 2014. Бляскавите елементи определено не подобряват визията и по-скоро подчертават лошия избор и на цвят.

Семейство Уест

Да, безспорно през 2014 година доста се нагледахме и наслушахме за новото семейство Уест. Ежедневно изниква нещо ново около певеца и реалити звездата. От сватбата, фотосесията във Vogue и всички дизайнери, които създадоха специални силуети за малката им дъщеря, семейството имат претенции да бъдат много големи фактори за налагането на различни модни тенденции. Очевидно, доста прекаляват и често дори разменят своите роли. Помним полуголата визия на Ким и странното „нещо“ с деколте на Кание. Дори няма да споменаваме за прозрачните силуети, с които обличат малката си дъщеря.

Никол Ричи

Приятелката на Парис Хилтън има в биографията си включени дейности като авторка, актриса, реалити звезда и... модна дизайнерка. С другите по-скоро бихме се съгласили, но с последното – определено не. Далеч не смятаме за стилно решението за лилава коса, още по-малко в съчетание със странна рокля. Моделът изглежда сякаш сглобен от различни останали парчета плат, които не следват никаква последователност или поне концепция. Към това добавяме претенциозен цвят като сивото, подчертан с кадифе.

Рита Ора

Някак си така и не свикнахме на нестандартния стил на Рита Ора. Останахме изумени от странния избор на рокля в цвят шампанско със златни бродерии, огромна цепка, наслагване с тюл и гладиаторски обувки. Този твърде кичозен силует комбинира в себе си най-големите модни грешки и определено е по-скоро липса на вкус, отколкото невероятно модно решение.

Марая Кери

Ако има нещо, което държим да придобием с времето, то е умението на жените да се обличат с вкус и да подчертават своите предимства. Ако към това добавим и правилно преценяване на годините и тялото, ще се получи формулата за перфектна визия. Очевидно някъде нещо по пресмятането е избягало на Марая Кери, която шокира своите почитатели с полугола рокля, изцяло инкрустирана с камъни, подчертаващи определено всяка една извивка. Не сме сигурни дали певицата е доволна от себе си, но ние определено се надяваме да си е взела поука.

Лейди Гага

Една от дамите в музикалния бизнес, която стана нарицателно за нестандартни модни решения и дръзки комбинации. Смятахме, че след нещото, изцяло създадено от месо, няма какво повече да ни изненада. Очевидно сбъркахме. Богатите инкрустации са съчетани с бродерии и морски мотиви, а визията е завършена не с какво да е, а с плюшена играчка. Екстравагантната певица изненада с това си облекло не къде да е... а на летище. Това ѝ модно хрумване определено заслужава влизане в класации, но не за най-добре облечени, а за най-големи грешки с модата.

Хайди Клум

С всяка една изминала година, топмоделът демонстрира изключителна креативност и си печели първите места в класации за най-добри костюми за Хелоуин. За съжаление, явно вълната на празника дава своите отражения в моменти и през останалата част от годината. Не сме сигурни дали вдъхновена от ретро силуетите или от тенденцията за ресни, Хайди Клум шокира посетителите на церемония по награди с дръзка синя рокля. Единствената асоциация, която ни изниква при вида ѝ, е свързана с приспособленията за чистене на прах от 70-те години, а не с невероятната кариера на един от най-известните супермодели в света.

Ан Хатауей

Изключително големи фенове сме на актрисата, особено с невероятната ѝ роля в Interstellar. Дотук добре. Именно на премиерата на филма обаче, Ан Хатауей бе заложила на странна съвкупност от увиващ се бръшлян с бродерии, блясък и странна цветна комбинация. Допълнителното вглеждане разкрива почти прозрачна мрежа и цветни флорални елементи. Определено очаквахме повече от красивата брюнетка.

Всички звезди, заслужили своето място в класацията за Най-големите грешки с модата на 2014, можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

иво ( преди 9 години )
на половината от сгафилите им липсват снимките.ами не е професионално издържана статия това, моля ви се!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар