IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-високоплатеният мъж модел в света

6 януари 2015 15 52

Красавецът Шон О'Прай

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

След излизането на новия клип към песента на Тейлър Суифт, „Blank Space“, определено бяхме впечатлени от цялостната идея и още нещо – американецът, който е в ролята на неверния любим на певицата.

Свикнали сме ежедневно да се наслаждаваме на невероятно красиви мъже, но този се оказа дори една идея по-специален.

Шон О'Прай е американски модел, роден през 1989-та година, чиято успешна кариера го превръща с днешна дата в най-високоплатеният мъж модел в света.

Интересните факти около Шон започват с откриването му като потенциална звезда, което се случва не къде да е, а в социалната мрежа My Space.

Бъдещият му мениджър забелязва потенциала в снимки от гимназията и две седмици по-късно,Шон О'Прай лети за Ню Йорк.

Неочакваното развитие на кариерата започва с рекламни кампании и фотосесии за Calvin Klein, Gap, Diesel, Bloomingdale, Emporio Armani, Lacoste, Fendi, DKNY, Bottega Veneta, Versace, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren и много, много други.

Красавецът споделя, че ако не беше модел, сигурно е щял да се занимава с нещо, свързано с биология.

За да сме сигурни, че това е перфектният мъж, подчертаваме и един много важен факт – американецът е истински любител на животните.

От септември 2013 година, Шон О'Прай е най-успешният мъжки модел в света, оглавявайки класацията за Топ 50 на onmodels.com.

Към настоящите ангажименти, най-емблематична е работата му за Calvin Klein, като американецът е рекламно лице за модната къща вече няколко сезона.

Ако и вие искате да видите повече от него, можете да обърнете внимание и на клипа към песента на Мадона „Girl Gone Wild“, в който Шон О'Прай е изключително съблазнителен, дори и върху високи обувки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари