IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да носим пола през зимата?

26 февруари 2015 08 39

Студените дни не трябва да ни спират

Снимка: Tom Ford

Снимка: Tom Ford

Зимата определено все още не си е отишла, но това не е повод ниските температури да развалят желанието ни да изглеждаме добре.

Любимата ни пола чака своя звезден миг в гардероба или поне една по-приемлива висока температура.

За щастие, има малки трикове със силуета, които ни дават възможност да бъдем женствени дори и в най-студените дни, без да жертваме здравето или комфорта си.

Представяме ви комбинациите, с които да запазите топлината и практичността във всеки един ден.

1. Палтото

Задължително е да се спрете на модел, който запазва температурата и топли. Придържайте се към естествени материи като вълна и кашмир, като комбинирате с плътна риза и жилетка. Дори и студените дни могат да се окажат добър повод да запазим комфорта.

2. Полата

Ако е средата на зимните дни, може би ще е по-добре да оставите мини дължините за по-натам. Добър вариант за студените месеци са полите тип „молив“ с дължина до коляно. Освен, че са по тялото и описват женствените извивки, този тип кройки не позволяват до такава степен циркулирането на студен въздух, колкото късите или феерични модели.

3. Обувки

Комбинацията с високи обувки над коляно е подходяща за мрачните и студени дни. По този начин реално покривате всяка част от тялото и няма да изпитате неприятно измръзване на който и да бил крайник.

4. Чорапогащник

В днешни дни има достатъчно голямо разнообразие от различни по плътност чорапогащници. Независимо дали ще се спрете на черен или цветен, добре е да селектирате модел, който е значително по-дебел.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари