IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-красивите рокли от червения килим

6 април 2015 06 30

Знаменитости носят Dior

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

През 1964 година започва една приказка. Това е годината, в която Кристиан Диор основава едноименната си модна къща и успява да се утвърди като един от дизайнерите, уловили съкровената магия на жената.

Майсторското умение за създаване на различни форми и силуети по-късно се превръща в емблематичен почерк за Christian Dior и превръща марката в любима на много знаменитости.

Най-запомнящите се модели са изработени предимно с корсетен тип бюстиета и обемна долна част, създаваща принцеса от всяка дама.

Именно тази своеобразна модна ода за нежността и романтиката затвърждава Christian Dior като неизменна част от историята, символизираща революцията в индустрията и налагането на „новата визия“.

Представяме ви най-красивите рокли, дело на модната къща, които сме виждали досега на червения килим. Насладете се на изкуството от платове такова, каквото трябва да бъде.

Чарлийз Терон

Късата прическа на актрисата в комбинация с V-образно деколте и голи рамене подчертава една от най-нежните и съблазнителни части в женското тяло. Кройката оформя силуета с пеплум ефект в блестящи детайли. Моделът е част от колекция висша мода на Christian Dior и Чарлийз Терон се спря на него за своята поява на наградите „Оскар“ през 2013 година.

Даян Крюгер

Това, което прави моделите на Christian Dior толкова специални. Първата асоциация при вида на Даян Крюгер в тази рокля е: принцеса. Обемната долна част, флоралните бродерии и прибраната на романтична опашка коса са изключителна комбинация. Роклята е част от колекция пролет-лято 2012.

Ема Стоун

Впечатляващо е умението за комбиниране на два стила в един силует. Ема Стоун доказва това с модел на Christian Dior, съчетаващ в себе си едновременно горна част, вдъхновена от строгите линии на костюмите и феерична, полупрозрачна долна част.

Марион Котияр

Френската актриса, известна с нежната си красота, успява със стил да се открои на червения килим с дръзка рокля на Christian Dior. Жълтият модел е част от колекция висша мода за пролет-лято 2013 година и определено стои добре с изкусително червено червило.

Никол Кидман

Легендарната актриса определено има вкус и отношение към модата. На наградите „Оскар“ през 2011, Никол Кидман се появи в бяла рокля на модната къща, съчетаваща в себе си тенденциите за асиметрия, форми и изкуството на флоралните бродерии.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари