IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оливия Уайлд: Смелост и стил на червения килим

11 юни 2015 12 01

Трансформациите на актрисата през годините

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Забелязахме Оливия Уайлд още с първата ѝ поява на телевизионния екран – с малката роля в хитовия сериал „Кварталът на богатите“. Последваха роли в други тв поредици и филми, които направиха името ѝ разпознаваемо, а присъствието ѝ в различни класации за красота и сексапил – неизбежно.

Актьорската ѝ кариера е във възход и със сигурност тепърва ще чуваме още по-често името ѝ. Но нека да оставим настрана това, което знаем и да поставим под наблюдение нейния стил на червения килим.

Актрисата е жена, за която можем да кажем, че измина дълъг път в модно отношение. Но не заради колебливите ѝ избори на тоалет, а точно обратното. Смелостта да изявява индивидуалността си чрез различни визии, трупа богатство и дълголетие върху образа ѝ.

И с трепет очакваме следващата поява, за да видим накъде ще продължи пътешествието си. Тя е пример за правилна интерпретация на противоречивите думи на Оскар Уайлд, че „само повърхностните хора не съдят по външността“. Давайки ни възможност да оценим външното, всъщност ни дава указание за разгадаване на вътрешния ѝ свят.

Независимо дали е с костюм или нежна дълга рокля, със спуснати вълнисти коси или прическа в стил „боб“, неутрален лек грим или подчертано драматични очи, между редовете можем да прочетем следното: „Аз знам коя съм и се чувствам страхотно в кожата си“.

С избора на облекло за най-специалните събития Оливия демонстрира увереност, сексапил и класа. Изяществото ѝ се дължи на цялостния подход към актуалността на тенденциите и стремежа да запази своя почерк в тях.

Откакто е под ярката светлина на прожекторите, експериментите, които прави с външния си вид, са повече от успешни. През 2009-та открояваме едни от най-нежните визии на актрисата.

За наградите „Златен глобус“ е облечена в пастелно лилава мечта на дизайнера Reem Acra, допълнена от малки, блещукащи аксесоари. Малко по-късно същата година се откроява отново изчистеният ѝ стил в бял сатен на Ралф Лорън, златни аксесоари и коса, прибрана на една страна.

През 2010-та стилът на актрисата ни показва, че може да подбира подходящото облекло за всеки повод. Забелязваме разнообразието и смелостта в избора ѝ на премиерата на „Ръш“, когато носи костюм на „Гучи“, а деколтето на сакото е предизвикателно дълбоко. Малко по-късно през годината, залагайки на същия моден гигант, ни представя своята романтична визия чрез блестящата сребриста феерия.

А през 2011-та, когато.... Можем да говорим още много, много за красивия хамелеон на червения килим. За нежното, бунтарското, модерното във визията на Оливия. За начина ѝ на себеизразяване чрез дрехите.

Но нека заедно разгледаме едни от най-добрите визии на Оливия Уайлд в галерията на Tialoto.bg, защото понякога снимките са по-красноречиви от хиляди думи.

Да загасим лампите, да затаим дъх и от първия ред да наблюдаваме започващото модно ревю.

Автор на статията:
Елена Мена

КоментариКоментари