IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Училищна мода: Раници

26 август 2015 09 00

Практична тенденция за 2015

Джоан Смолс, Снимка: style.com

Джоан Смолс, Снимка: style.com

С наближаването на есенните месеци, все по-усилено премисляме новите попълнения към аксесоарите ни.

Тъй като отминава времето на сламените шапки и федорите, а малките вечерни клъчове далеч не се оказват толкова удобни за натоварените ни градски графици, дизайнерите ни представят своята идея за чантите този сезон.

Изпращаме лятото с носталгия и взимаме най-доброто от ученическите ни години с удобните раници, които далеч не са това, което помним от нашето детство.

Отдавна модата е успяла да открие своя начин да имплементира различни елементи от всички възрасти и да ги модернизира така, че да извлечем позитивите за силуета.

Благодарение на смелите интерпретации на Chanel, Louis Vuitton и Fendi, ученическата раница се завръща за втори път в живота ни и оживява на улиците.

Спокойно можем да кажем, че видяхме първо Кара Делевин да завършва своя ежедневен стил с удобния аксесоар, а сега моделът е буквално навсякъде около нас.

Емблематичните чдовища на Fendi намират своето място върху мини раница, а ципът застава като уста. Меките материи и редуването на различни цветове създават закачливото усещане в модела.

Бунтарският стил и хобито от училищните години да сплитаме гривнички с различни ленти и цветове е основно вдъхновение и за модела на Chanel. Раницата на модната къща е в графитено сиво с пастелни графики и масивно брандиране с логото.

Тенденцията за раница вместо чанта ни позволява да приберем всички необходими за през деня ни неща, лесно да съчетава както с ежедневни, така и с вечерни силуети и най-важното – оставя ръцете ни свободни.

Вие бихте ли допълнили колекцията си аксесоари с една удобна раница?

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари