IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емблематичен моден почерк в дизайна

16 септември 2015 04 30

Alexander Wang продължава с юбилейното честване

Снимка: Evian

Снимка: Evian

След като ни представи армията си от... на практика всички известни лица на модната индустрия, Алекзандър Уанг продължава да ни изненадва.

Дизайнерът разкри поредния проект, създаден в чест на юбилейното празнуване на 10-тата си годишнина.

Креативната колаборация този път не е обвързана с модни изделия, а с дизайн. Alexander Wang обедини усилия с марката за вода Evian в създаването на лимитирана серия бутилки.

Стъкленото изделие се предлага в два варианта и е решено с емблематичния за дизайнера баркод, принтиран върху прозрачна основа в съответно черно или бяло.

Началото на всяка една линия започва със съответната буква до вертикалното изписване на Alexander Wang.

Анонсиращото колаборацията видео не може да бъде сбъркано – то носи характерния за дизайнера бунтарски дух, подчертан с динамично преплитане на бели и черни ленти, формиращи неговото име.

„В моя подход към дизайна, винаги съм имал поглед, фокусиран върху нещата, които хората носят всеки ден, които след това променям и надграждам, за да получа различна гледна точка“, сподели самият Уанг.

„Водата Evian е нещо, което е ежедневно, но и ценно за дизайн. Използвахме силни линейни графики, за да придадем на иконичната за марката бутилка нашата чувствителност, както и да създадем нов поглед върху нея“, обясни дизайнерът.

Можете да видите атрактивното видео тук:

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари