IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добре облечените българки – Част 2

16 септември 2015 08 05

Кои са дамите, впечатляващи със стил

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Българските звездни дами ежедневно ни дават поглед над техния индивидуален стил и умението им да комбинират лични предпочитания в модата с актуални тенденции.

Много от тези изявени жени доказват теорията, че стилът не се добива с времето, ти просто се раждаш с него.

Именно поради тази причина известните българки се явяват личен пример за комбинации в силуета и експериментиране с визиите.

Вече ви представихме първата част на най-добре облечените българки и дойде време за втората стилна доза от родни дами.

1. Зейнеб Маджурова

По-известната с прякора си „Зизу“ красавица се прочу след участието си в риалити формат. След дебютирането ѝ на екрана, Зейнеб все по-ясно се откроява като една от най-стилните българки. Нейният стил е едновременно ексцентричен, но и умело балансиран.

2. Ива Екимова

Момичето от „Невада“ днес е успешен PR специалист и все по-често е забелязвана на светските събития. Лъчезарната ѝ усмивка е безспорно най-голямото оръжие, което завършва успешно и красиво всяко едно добро модно решение на блондинката.

3. Венета Харизанова

Победителката в националния конкурс „Мисис България Вселена“ през 2011 година поддържа перфектни форми с много тренировки и стриктни диети. Резултатите Венета Харизанова подчертава с винаги добър избор на тоалет.

4. Гала

Дългогодишната водеща е едно от най-разпознаваемите имена на малкия екран. Макар работата ѝ да е обвързана с постоянни съвети от стилисти, Гала винаги демонстрира собствения си стил и той определено е добър.

5. Галена

Фолкпевицата неслучайно е част от екипа на стилиста Добромир Киряков и македонския дизайнер Борче Ристовски. Именно с тяхна рокля се появи София Вергара на престижните награди на Академията за кънтри музика в САЩ тази година. Когато стане въпрос за стила на Галена, тя определено умее да комбинира дръзки цветове и ефектни визии така, че да изглежда еднакво добре както на сцената, така и в живота.

Снимки: Instagram, Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари