IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Женските модни тенденции, които мъжете мразят – Част 2

16 октомври 2015 06 13

За да не се чудим повече

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Една красива жена винаги се стреми да изглежда перфектно заради самата себе си. Това е уважение към личността, която човек най-добре засвидетелства сам.

Да се изпипа до съвършенство визията и всеки един малък детайл от нея е чисто уважение към това, което сме ние и това, което искаме да покажем на останалите.

Голямо значение има и мнението на мъжете по този въпрос. Не за друго, а защото значително по-обективно могат да дадат оценка на дадена тенденция.

Често се случва да мислим, че свръхкъсите панталонки са сексапилни и да се окаже, че по-голямата част от мъжете приемат тази смела постъпка с визията за по-скоро ужасна.

Представяме ви втората част на консултацията ни с мъже относно най-омразните им женски тенденции.

Ето какво казаха те.

1. Гащеризони

Повечето мъже, с които говорихме по темата за омразните женски тенденции споделиха, че искрено са се радвали като е отшумяла модата на гащеризоните. За тяхно нещастие, именно тя се завръща на модния подиум за този сезон. Съжаляваме, момчета.

2. Мини токчета

„Значи много е просто – или високи токчета, или ниски обувки. Какви са тези междинни работи?“ Очевидно мъжете възприемат този модел обувки по-скоро като признак, че жената не може да вземе решение и търси компромисен вариант.

3. Неонова коса

Вече отразихме навлизането на тенденцията за цвят в косите много отдавна, а ето и мнението на мъжете за това: „Иска ми се да се върне времето, в което жените прикриваха факта, че се боядисват“. Признаваме, че подобно решение е дръзко, но в крайна сметка има дами, на които им отива.

4. Бръснато от едната страна

„Не мога да си представя колко трудно трябва да е, за да порасне обратно тази коса“. Е, трудно е.

5. Твърде много молив на устата

Кайли Дженър въведе тенденцията за оформяне на плътни устни с очертаването им над естествения контур. Макар и на част от женската половина идеята да се харесва, мъжете имат твърдо мнение, че в този случай, по-малко е всъщност повече.

6. Черни сенки на целия клепач

„Невероятно е, че някои жени могат да отварят очите си, като се има предвид количеството грим, което слагат върху клепача“, споделя своето мнение един от запитаните.

В случай, че сте пропуснали, можете да видите първата част на женските тенденции, които мъжете мразят тук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари