IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как пазаруват жените? – Част 2

5 ноември 2015 11 00

Шопингът невинаги е само приятно изживяване

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Имали сте тежък ден в работата и нищо не е в състояние да оправи настроението ви.

Точно тогава ви идва гениалната идея, че шопингът е чудесен начин да се разнообразите и поне малко да „закрепите“ лошия ден.

Тръгвате по магазините и... се сблъсквате с още повече стрес и негативни емоции, отколкото в началото.

Колкото и странно да звучи на повечето мъже, изживяванията около пазаруването невинаги завършват с щастлив край и често дори се явяват предпоставка за още по-лошо настроение.

Мили дами, разбираме изпитанията, пред които сте изправени всеки път. Именно поради тази причина представихме първата част с проблемите около пазаруващите жени и е време да затворим кръга – ето и втората половина.

1. Дрехата няма нищо общо

Поръчката ви от онлайн магазин пристигна. Отваряте пакета, почти ви тръгва сълза от лявото око и... дрехата няма нищо общо. Единственото, което усещате е ярост, гняв и желание да се свържете с представител на марката. Как е възможно някой да стои и да лъже по този начин?!?

2. Правилен размер... почти

Друг сериозен проблем е моментът, в който поръчате вашия размер, но се окаже, че дрехата не отговаря. Тогава се опитваме да докажем сами на себе си, че моделът е умален, а не, че ние сме качили някое друго кило отгоре.

3. Лошата музика

Все още съществуват магазини, които държат на хитовете на Бритни Спиърс отпреди 10 години. И тогава „Oops, I did it again“ отново стана известна.

4. Всяко едно огледало

Когато се гледаме в огледалата вкъщи, нещата не ни се струват чак толкова зле. След това идва базата за сравнение с тези, поставени в магазина, и ни се плаче. Пробните се превръщат в стая на истината, в която виждаме себе си от всеки ъгъл и невинаги сме доволни от гледката.

5. Дълги опашки

Искало ли ви се е понякога просто да отидете зад касата, да си маркирате дрехата, която сте си харесали, да оставите пари и ако се наложи, да си върнете рестото сами. Да, това със сигурност би направило нещата много по-лесни, особено ако пред вас има опашка, която може да се съревновава с армия.

Можете да прочетете първата част тук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари