IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Задължителните аксесоари за празниците

24 декември 2015 12 30

Пълен списък с компоненти

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Всеки един зимен гардероб има задължителна нужда от пълен сет аксесоари, на който да разчитате, че ще промени силуета ви.

Без значение дали търсите страхотна чанта, която да се окаже основна тема за комплименти на следващото празнично парти, на което отидете.

Добър вариант е и открояваща се шапка, която да е толкова красива, че да не ви се разделя с нея през целия ден.

Открихме най-добрите попълнения към зимния гардероб, които ще променят и ще направят по-приятна всяка една ваша ежедневна рутина.

1. Безкраен черен шал

Този аксесоар ще предпази брадичката и лицето ви от безпощадния студен вятър през последните месеци на годината. Освен това, той лесно се увива, а големината му позволява да експериментирате с различни техники на поставяне. Класическият цвят позволява да го съчетаете с всеки един цвят и модел на палто.

2. Шапка с косъм

Плетената шапка е едно от хубавите неща, които вървят ръка за ръка със зимните месеци. Тя внася незабавно закачлив елемент към прическата ви и със сигурност всеки ще иска да се докосне до нея. Изберете модел, който или е целият в косъмчета, или представлява едра плетка със завършек от космато топче. И да, можете да не я сваляте в момента, в който влезете в помещение.

3. Малка черна раница

Раниците се утвърдиха като задължителна тенденция за сезон есен-зима 2015, която със сигурност ще продължи да владее модните подиуми и догодина. Моделите от този тип са достатъчно големи, за да поберат най-важните ви неща, но са структурирани така, че да можете навсякъде да сте с тях.

4. Висулка

Добавете неочаквана закачка към зимния си силует с голяма и нестандартна висулка. Това е чудесен начин да разнообразите всяка визия и да я трансформирате в празнична такава. Със сигурност всички ще говорят за вас. В добрия смисъл на думата.

5. Кожени ръкавици

Идеалният аксесоар по отношение на ръкавиците са кожени такива с поставени акценти от кашмир. Те ще отиват на всяка цветова комбинация при дрехите и ще внесат незаменимо усещане за топлина в ежедневието ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари