IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Това го знае всяка жена: Модата в трикове – Част 2

9 януари 2016 13 00

Практични съвети за дамите

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Гардеробът е това малко и свещено място, което е способно за секунди да направи една жена щастлива или много тъжна.

Чрез него се отразява модната индустрия като работеща такава, задаваща актуалните тенденции и предоставяща компонентите, с които дамите сглобяват своите силуети и изразяват себе си пред околните.

Независимо дали гардеробът ви има нужда от освежаване, спасяване или просто се приготвяте за поредния динамичен ден, със сигурност не бихте искали да вместите в него някое и друго петно.

Представяме ви триковете, с които да спасите всяка една дреха и аксесоар от съсипване в следствие на външни фактори.

Тъй като не можете да предотвратите всички инциденти с храни и напитки, то поне можете да ги решите безпроблемно.

Ето как.

1. Малки обувки

Често изпадаме в ситуация, в която си харесваме обувки, но няма нашия номер. Тогава, между пробването и лекия дискомфорт от стискането, се промъква мисълта, че можем да издържим факта, че моделът е един номер по-малък. Ако обувките ви са от този тип покупки, то обуйте един чифт плътни чорапи и нагрейте със сешоар. Това ще отпусне ръбовете и ще направи живота ви по-удобен.

2. Петна от дезодорант

Козметичните продукти против изпотяване често оставят следи, които индикират за използването им. Неприятните петна подмишниците можете да премахнете като нанесете смес от сода, водороден прекис и вода.

3. Изсветляване на дънки

Новият чифт деним със сигурност е страхотен и ви стои добре, но идилията може да приключи още след първото пране. Изсветляването на дънките не просто може да боядиса останалите дрехи в пералнята, но и променя вида на денима. За да избегнете това, добавете половин чаша оцет малко преди пералнята да свърши.

4. Падащо копче

Когато някое копче падне от панталон или блуза, то е способно да провали силуета и да направи съответната дреха негодна за носене. За да избегнете това, просто нанесете малко безцветен лак върху конците, за да предотвратите скъсването им.

5. Пробвайте дънки

Ако сте в магазин и сте си харесали много някой модел дънки, но нямате време да го пробвате, имаме решение за вас. Увийте горната част, която трябва да бъде на кръста, върху врата си. Ако можете да допрете двата края, много вероятно е този номер да ви стане.

Първата част от практичните съвети можете да видите тук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

do 1 ( преди 8 години )
щом имаш за интернет и време за глупости , все ще намериш и да си купиш свястна дреха за работа :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар