IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модна раздяла: Правила, които да забравим Част 2

1 февруари 2016 11 20

Експериментирайте смело с визията си

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Бялото не се носи през зимата, костюмът е само за офиса и никога не комбинирайте райе с каре. Това са част от забранените неща в модата, които до момента сме следвали стриктно.

Оказва се, че наистина всяко едно правило има своето оправдано изключение и понякога е добре да загърбим нормите и да експериментираме.

С настъпването на 2016 идва време, в което да оставим някои неща в миналото и да приемем бъдещето с чисто съзнание.

Що се отнася до модата, ето правилата, с които трябва да се разделите.

1. „По-малко аксесоари е по-добре“

Смело сложете бижута, особено ако става въпрос за пръстени. Лесно ще достигнете до този момент, в който ще сте едновременно нестандартни, но и стилни.

2. „Заложете на достъпното, вместо на дизайнерското“

Независимо дали жадувате за чанта, кожено яке или класически модел обувки, да направите инвестиция, която можете да си позволите, не е лош избор. Особено, ако се доверите на марка, чиито продукти познавате и знаете, че си заслужават. Плащате за по-добър материал и качество, което ще използвате за дълго.

3. „Бъдете сигурни, че сутиенът ви не се показва“

Ако тениската ви е с по-широко деколте или леко прозира, не се стеснявайте. Просто заложете на бельо с дантела, презрамки или красив цвят. По този начин ще завършите визията цялостно и ще покажете внимание към детайла.

4. „По-закръглените дами не могат да носят определени стилове“

Забравете това правило – всичко е въпрос на това, колко ви става дадена дреха. Подчертайте предимствата си като изберете правилни боти или силуети с вертикално райе.

5. „Никога не носете цветни клинове“

Дори и да не сте настроени добре към моделите с многоцветни флорални мотиви или блестящи инкрустации, понякога е добре да замените класическото черно с нещо като сиво или бордо.

6. „Навиването на крачолите е за деца“

Точно както гащеризона, това е едно от нещата, които не просто, че не са само за деца, но и са задължителни в женския гардероб. Търсите опция, с която да изглеждате добре? Навийте крачолите на дънките и сложете тениска.

7. „Изхвърлете дреха, която не носите от поне половин година“

Дори стилистите на звездите се съгласяват, че ако една дреха изглежда добре, но не е особено актуална, трябва да се задържи. Никога не знаете кога и какво ще се върне на мода или как ще ви хрумне да експериментирате със стайлинга.

8. „Ризата се носи само закопчана“

Завържете я, увийте я, носете я като дреха, обърнете я наобратно – има милиони начини, по които да впишете в стайлинга си класическата риза. Бъдете креативни и опитайте нещо ново.

Първата част на правилата можете да прочетете тук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари