IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трикове за красиви бижута

3 март 2016 10 00

Как да поддържаме аксесоарите?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

От забавни и масивни аксесоари, изразяващи позиция до нежни и носещи сантиментална стойност такива, определено има какво да се каже за силата на бижутата да променят визията и да стимулират самочувствието.

За всяка дама, която знае предимствата на красивото колие или пръстен, със сигурност е важно да знае как точно да поддържа в съвършен вид изделията от кутията с бижута.

Когато става въпрос за време, малко са качествените изработки от хубави материали, които устояват, а не са малко случаите, в които представители със същите характеристики получават нежелано оцветяване.

По тази причина, подбрахме за вас най-добрите трикове за поддръжка и селекция, които изпробвахме и видяхме, че работят.

Ето кои са те.

1. Как да разберем точния размер?

Подбирането на пръстени е процес, който има своите особености. Добре е да знаете точния размер, за да сте сигурни, че покупката ви е добра инвестиция. За целта, можете да вземете обикновена хартиена лента, която да обвиете около пръста. След това просто измерете и ще получите точните сантиметри, които да търсите и при селекцията на аксесоара.

2. Какъв цвят бижута да си вземем?

Не са редки случаите, в които се влюбваме в бижута от по-нисък клас. Цената невинаги трябва да бъде определяща за попълненията сред аксесоарите. Ако се случи така, то гледайте да изберете модели, изработени от тъмни и по-тежки метали. Твърде бляскавите такива изглеждат значително по-евтини.

3. Съставки от кухнята за почистване

Бирата почиства златото, а кетчупът – среброто. Някои от най-често срещаните продукти от кухнята са чудесни заместители на професионални препарати за поддръжка на бижута. Други такива са водката, белият оцет и содата.

4. Какво съсипва бижутата?

Потта, морската вода и парфюмите са трите най-вредни неща, които могат бързо и необратимо да съсипят любимите ви аксесоари. При физическа активност, преди влизане в морето и преди впръскване на парфюм махайте бижутата.

5. Как да разплета бижу?

Един от най-честите проблеми с дълги колиета и гривни е заплитането. Можете лесно да се справите с тази трудност, ако използвате бебешко олио или бебешка пудра. За да ви бъде по-лесно, можете да използвате обикновена фиба, с която да си помагате при разплитането и отделянето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари