IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новите шалове на пролет-лято 2016

11 май 2016 10 10

Hermes с допълнения за сезона

Снимка: Hermes

Снимка: Hermes

Световноизвестната модна къща Hermes е позната с емблематичните си модели чанти „Birkin“ и „Kelly“, но и с майсторството при изработка на ефирни копринени шалове.

Следвайки тенденциите за пролет-лято 2016, от марката добавят към своето портфолио от шалове модели с качествени материали и широка гама от цветове.

От класически към попарт вдъхновения, стилните аксесоари определено са чудесен завършек за всеки силует.

За сезон пролет-лято 2016, от Hermes представят пет модела, чиито мотиви са вдъхновени от творчеството на едни от най-известните в света илюстратори и артисти.

Първото нововъведение се характеризира с ярки мотиви, дело на модния илюстратор Пиер Мари.

Класическият и вечен дизайн в сериите „Brain de Mer“ представя образ на жена в бански от две части и широка шапка, която се радва на слънчеви бани. Илюстрацията е част от работата на Жан-Луис Кларк от 50-те години.

Шалът в „Interférences d’Antonio Asis“ е изработен с графични мотиви от контрастни цветове и е взет от аржентинския артист Антонио Асис, който черпи вдъхновение от работата на Бриджет Райли.

Новото попълнение към колекция „Modernisme Tropical“ идва от модния илюстратор Филипе Жардим, който посвещава своята работа на родната си Бразилия с абстрактна, градска атмосфера.

Известният със своите анималистични образи и принтове Роберт Даллет, изследва леопарда в своите серии „Panthera Pardus“ – екзотично преживяване под формата на копринен шал.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

nagninodale ( преди 7 години )
falsk omega | replica omega | replica omegaOmega De Ville- & gt;language:  
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
kredit ( преди 7 години )