IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кан 2016: Какво облякоха звездите?

16 май 2016 12 10

Модните решения на известните

Джулия Робъртс; Снимка: Reuters

Джулия Робъртс; Снимка: Reuters

Ако предишните седмици бяха свързани основно с Мет гала 2016, то от миналата седмица насам, всичко е само и единствено Кан 2016.

69-ият годишен филмов фестивал представя най-доброто от премиерите на големия финал, но от модна гледна точка, това е червеният килим на сезона.

Модели, актриси и звезди се надпреварват да демонстрират забележителен вкус и стил, разхождайки облекла от последните колекции на световните дизайнери.

И колкото и да се вълнуваме за премиерите на филми, вниманието неминуемо измества своя фокус към тоалетите.

Събрахме за вас на едно място всички звезди, които до момента изпъкнаха с безупречен вкус за модните тенденции на 2016 година.

Ето кои са те.

Кендъл Дженър

Риалити звездата, която завладя за кратко време модната индустрия и се превърна в един от най-популярните модели, се появи на Кан 2016 с рокля на Roberto Cavalli и бижута на Chopard. Геометричните форми и провокативните прозрачни части привлякоха всички погледи към Кендъл Дженър.

Блейк Лайвли

Звездата от „Клюкарката“ официално е обявена за една от най-стилните актриси. Тя защити реномето си с приказна рокля на Vivienne Westwood, с която прилича на истинска принцеса.

Жулиет Бинош

Френската актриса затвърди твърдението, че дамите от родната ѝ страна са не просто красиви, но и стилни. Тя се появи в дълга рокля на Armani Prive и зададе тон за актуалния цвят на сезона – синьото.

Амал Клуни

Сексапилната цепка на жълтата рокля на Atelier Versace предизвика много разнообразни мнения относно това, дали тоалетът е удобен. Единственото, заради което не може да се спори е, че безспорно е красив и елегантен.

Джулия Робъртс

Актрисата с чаровната усмивка разходи по червения килим рокля на Armani Prive в класическо черно. Силуетът разкрива женствените рамене и деколте на Джулия Робъртс, а дължината до земята внесе усещане за лукс.

Виктория Бекъм

Бившата певица от „Spice Girls“, която навлезе в модната индустрия като дизайнер, се появи със строг гащеризон, част от собствената ѝ колекция. Класическата комбинация между бяло и черно винаги е на мода.

Бела Хадид

Сестрата на Джиджи Хадид спечели модните критици с пищна рокля, описваща перфектното ѝ тяло. Силуетът е дело на Roberto Cavalli и е обсипан с безброй много блестящи камъни Swarovski.

Даутцен Крос

Блондинката се появи на Кан 2016 и бързо влезе в категорията за най-стилни дами с класически вечерни рокли в черно. Моделът е част от колекцията на Brandon Maxwell и дръзко контрастира със светлата коса на модела.

Кирстен Дънст

Блондинката заложи на актуалните флорални мотиви, които върху роклята на Gucci стоят като фини бродерии. Оказва се обаче, че цветята всъщност са изработени с ефект на 2D.

Ана Кендрик

Новата най-добра приятелка на Джъстин Тимбърлейк, американската актриса Ана Кендрик, се появи на червения килим в наситеножълта рокля на Stella McCartney.

Сюзън Сарандън

Носителката на „Оскар“ доказа, че стилът невинаги върви ръка за ръка с дългите коктейлни рокли. Актрисата разби клишетата и се появи в строги линии на костюм, дело на Saint Laurent. И определено не остана незабелязана.

Снимки: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари