IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 5: Тенденции при чантите за есен 2016

11 септември 2016 10 45

Какво ще бъде модерно при този тип аксесоари?

Снимка: Guess

Снимка: Guess

Чантите са този задължителен моден аксесоар, който буквално събира живота ни на едно място.

Практично съхраняваме най-често използваните през деня предмети, любимата ни козметика и дори складираме понякога ненужни изделия.

Без значение от съдържанието, чантата е нещото, с което можем да изразим своята индивидуалност и да я „изкрещим“ пред света.

Разбира се, абсолютното съвършенство се постига и чрез комбинация от актуалните тенденции за съответния сезон.

По този повод днес събрахме за вас топ 5 на най-модерните визии за аксесоара за есен-зима 2016.

1. Малка бяла чанта

Този сезон особено модерни са мини размерите на любимите чанти. Спрете се на модел, който е с дълга дръжка и я преметнете през тялото. Това е особено подходящо за дамите със спортно-елегантен стил.


2. Флорални мотиви

Задължителните за всеки сезон флорални мотиви идват да разнообразят сезон есен-зима 2016 под формата на принт върху чантите. По този начин ще внесете настроение в есенния силует без да жертвате високия стил.


3. Официална чанта

Малките размери на официалните чанти се задържат по същия, добре познат модел, но този сезон добива значителна доза стил с метални дръжки. Практичността идва от възможността да приберете дръжките в самата чанта, когато искате да я носите в ръка и да я преметнете през тялото, когато искате ръцете ви да бъдат свободни.


4. Цветна чанта

Няма нищо по-красиво от чанта в контрастен цвят. Винаги избирайте нюансите така, че комбинацията им да ги откроява взаимно. За ежедневието се спирайте на обемни модели, за да не губите практичността.


5. Раничка

Тенденцията от пролет-лято 2016 продължава и за есен-зима. Раниците са изключително актуални и можете да ги намерите във всякакви цветове и форми, предоставящи възможност на всяка дама да избере своята любима.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

... ( преди 7 години )
niama lo6o , stiga da ima pari da si gi pozvoli 4ovek, o6te ima da 4akam za tova , dosta sum bedna
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар