IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмица на модата Ню Йорк: Алекзандър Уанг

12 септември 2016 11 40

Едно ревю, една колаборация...

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Седмицата на модата в Ню Йорк започна повече от обещаващо. Освен трепетното очакване за новите тенденции за пролет-лято 2017, дизайнерите ни поднасят куп изненади.

Олицетворение на доказателството, че началото е точно толкова важно, колкото и краят, е дизайнерът Алекзандър Уанг.

Едноименната му модна къща представи своите предложения за предстоящия сезон, но далеч не това бе най-голямата новина.

Подходът на дизайнера за пролет 2017 се характеризира с деконструиране на класическите компоненти от женския гардероб. Копчета до долу, карирани панталони и дантела се показваха под широки палта.

Сексът е все така важна част от съобщението на дизайнера, но загатването за него е направено по много нежен и типично калифорнийски начин – своеобразно завръщане към корените.

Бикини и горни части, изработени от фини материи и коприна, комбинирани с будоарни пантофки в неонов цвят. Няма особено радикални предложения, но се внушава идеята за превръщане на всички жени... в по-дръзки техни варианти.

А краят... Краят бе обявяване на капсулната колекция на Alexander Wang с Adidas Originals, която можете подробно да разгледате при нас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари