Виждали сме супермодели да дават интервюта за много известни редактори, за много известни медии. Но сега имаме удоволствието да проследим нещо наистина интересно – супермодел да задава въпроси на друг супермодел, превръщайки интервюто в обикновен разговор между две приятелки.

Разликата? Изделия на световни модни къщи, професионален фотограф и изумителна фотосесия, представяйки Кендъл Дженър така, както никога не сме я виждали.

Последното издание на Harper's Bazaar ни отвежда в една нова вселена, в която като че Кара Делевин и Кендъл Дженър са ни най-добрите приятелки.

Докато Делевин пита, Дженър отговаря – и ние сме доволни.

В интервюто за списанието двете обсъждат детството на Кендъл, съвременните модели, мечтите и от какво лишава славата на модния подиум. На последния въпрос Дженър отговаря:

„Очевидният отговор е университет, предполагам, но не знам дори дали съжалявам за това. Имах нормално детство, с обрат, и ходих на училище до 10-ти клас. За 11 и 12 клас се обучавах у дома, но все пак се виждах с много от старите ми приятели. Не отидох на бал, което беше малко дразнещо. Не мога да се оплача, освен може би, че сега искам да отида на Дисниленд или на публичен плаж. Да отида на спокойствие на плаж ще бъде страхотно. Да имам възможност да се разхождам свободно и да се запознавам с нови хора без да бъда притеснявана, би било супер.“, разказва тя.

На въпроса на Кара Делевин дали когато стане майка Кендъл Дженър ще налага рестрикции на едно от децата си, ако иска да последва нейните стъпки в модната индустрия и социалните мрежи, тя отговаря:

„Мисля, че определено ще поставя възрастови граници и ще се опитвам да ги държа колкото мога по-далеч. Винаги съм обичала да играя в двора с животните си, с кучето, с приятелите ми. Ще бъде интересно да видя какъв ще бъде светът, когато имам деца. Но определено не планирам да имам скоро“, отговаря Кендъл Дженър.

Фотосесията на Кендъл Дженър в Harper's Bazaar, интервюирана от Кара Делевин – вижте в нашата галерия.