Модна агенция „Ивет Фешън“ официално представи новите си лица като звезди на календара си за 2019 г. Зашеметяващите модели поемат водещата роля в тазгодишното лимитирано издание, озаглавено Belles Nouvelles (Новите Красиви), вдъхновено от френското кино през 70-те години и посветено на колоритната история на парижката мода и на характерните факти, свързани с тази епоха. Всеки месец показва класически кадър и с него по оригинален начин описва интересни истории и любопитни моменти от времената, в които Бриджит Бардо беше истински идол.

Тази година агенцията презентира новият си календар на модно парти в club Teatro. Луксозното тематично издание се печата в лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на „Ивет Фешън“. Календарът е познат на ценителите с тематичното си излъчване актуално за годината на издаване. Агенцията събра най-успешните свои модели, популярни лица от родния шоубизнес и корпоративните среди, както и журналисти от водещи медии.

Водеща на събитието бе очарователната синоптичка и топмодел Нора Шопова, а партито бе подгрявано от румънския диджей DJ Sava, попзвездата Шая Хансен и балет Nova.

Моделите от календара

Луиза Григорова с майка си

Нора Шопова