IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златните момичета на Dolce & Gabbana

12 януари 2019 14 15

Моника Белучи, Карла Бруни и други музи на модното дуо

Снимка: Dolce & Gabbana

Снимка: Dolce & Gabbana

Пищните визии и буквално тълпи от супермодели в един кадър са запазени специалитети за Dolce & Gabbana.

Сега от модната къща надминават дори себе си в новата кампания за пролет-лято 2019. За нея Доменико Долче и Стефано Габана наемат седем различни фотографи, за да заснемат кадрите с новите им предложения.

Фотосесията ни разкрива добре познати лица, които с годините се превърнаха в музи за дуото – Моника Белучи, Хелена Кристенсен, Ева Херцигова и Карла Бруни са едва част от знаменитостите, участващи в кампанията.

Гледайки кадрите и огромните усилия впрегнати в създаването на кампанията, не можем да не се запитаме дали това не е опит на модната къща да възвърне част от своите почитатели.

Голям отлив и труден период от Dolce & Gabbana преживяха миналата година, след като създадоха истински скандал в Интернет с видеото за отложеното ревю в Шанхай.

Самата кампания представя емблематичните за модната къща богати принтове, масивни инкрустации, обемни аксесоари и дантелени елементи.

Всички кадри от рекламната кампания можете да видите в нашата галерия.

Скандал, обвинения: Какво се случи, Dolce & Gabbana?

Ева Херцигова замени Моника Белучи като муза на D&G

Dolce & Gabbana избраха Моника Белучи


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари