IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съвременните кукли на Prada

11 януари 2019 06 55

В ролята – супермоделите!

Снимка: Prada

Снимка: Prada

От малки момиченцата играят с кукли и неизбежно именно образите на перфектните играчки имат своя принос в създаването на образа за перфектната жена.

И докато тези критерии се изменят малко по малко с годините, новите тенденции и все пак реалистичният поглед за външността, от Prada ни връщат в магическите светове с новата си кампания за пролет-лято 2019.

Италианската модна къща преплита съвременните олицетворения на красивата жена в лицето на супермодели като Джиджи Хадид, Лиу Вен, Фрея Беха Ериксен и други, заедно с модерните тенденции и само щипка кукленски акценти.

Черно-белите портрети са съпоставени в колажи с цветните кадри, издържани изцяло в стилистиката на 60-те години, а основният фокус пада върху акцентите от модерни чанти.

Масивност на кройките, рокли като за кукли и оформящи тялото връхни дрехи открояват моделите и ги превръщат в живи кукли, заедно с тенденциите за сезона.

Всички кадри от буквално кукленската кампания на Prada можете да видите в нашата галерия.

Beauty вдъхновение: Розовите сенки на Джиджи Хадид

Джиджи Хадид – фаталната жена в червено

Джиджи Хадид и тенденциите в слънчевите очила


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари