IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли иска да създаде дрехи с марката „Бийбър“

30 януари 2019 15 40

Още е рано за патент

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Хейли Болдуин е г-жа Бийбър само от няколко месеца. Въпреки че е прекалено заета заради организирането на сватбата, тя не спира да работи по проектите си. Едно от най-новите ѝ хрумвания е да създаде дрехи с марката „Бийбър“.

22-годишната красавица вече е подала молба в патентното ведомство. Оттам обаче са ѝ обяснили, че тя носи фамилията от твърде скоро и трябва да го докаже с необходимите документи.

От ведомството са съобщили на г-жа Бийбър, че към молбата си тя трябва да прикрепи писмено съгласие на новото си семейство за регистриране на въпросната марка.

Освен това Хейли трябва да уточни какви точно дрехи ще носят името Бийбър – дали става дума за бельо, спортни дрехи или други.

Все още не се знае дали марката ще бъде „Хейли Бийбър“ или просто „Бийбър“. Ясно е едно – моделът иска да използва името и популярността на съпруга си, за да допринесе за приходите на семейството.

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин подписаха граждански брак през лятото на 2018 г. Двамата криха новината няколко месеца, по-късно обявиха, че ще имат и сватба.

Джъстин и Хейли промениха датата за сватбата, не смогват

Хейли Бийбър търси сватбени агенции

Джъстин и Хейли се преместиха в хотел по принуда

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари