Хейли Болдуин е г-жа Бийбър само от няколко месеца. Въпреки че е прекалено заета заради организирането на сватбата, тя не спира да работи по проектите си. Едно от най-новите ѝ хрумвания е да създаде дрехи с марката „Бийбър“.

22-годишната красавица вече е подала молба в патентното ведомство. Оттам обаче са ѝ обяснили, че тя носи фамилията от твърде скоро и трябва да го докаже с необходимите документи.

От ведомството са съобщили на г-жа Бийбър, че към молбата си тя трябва да прикрепи писмено съгласие на новото си семейство за регистриране на въпросната марка.

Освен това Хейли трябва да уточни какви точно дрехи ще носят името Бийбър – дали става дума за бельо, спортни дрехи или други.

Все още не се знае дали марката ще бъде „Хейли Бийбър“ или просто „Бийбър“. Ясно е едно – моделът иска да използва името и популярността на съпруга си, за да допринесе за приходите на семейството.

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин подписаха граждански брак през лятото на 2018 г. Двамата криха новината няколко месеца, по-късно обявиха, че ще имат и сватба.

Джъстин и Хейли промениха датата за сватбата, не смогват

Хейли Бийбър търси сватбени агенции

Джъстин и Хейли се преместиха в хотел по принуда