IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роклите с цветя на Ни Ло и Никол – дело на Dolce & Gabbana

5 април 2019 06 00

Стефано Габана сподели тяхна снимка

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Николета Лозанова, която вдигна грандиозен рожден ден за дъщеря си Никол, е похарчила цяло състояние за роклите с флорални мотиви. Оказа се, че те са дело на Dolce & Gabbana.

Самият Стефано Габана сподели една от снимките на майка и дъщеря, част от специалната фотосесия за празника. На нея той е отбелязал плеймейтката и чрез таговете се хвали, че тоалетите на двете са създадени от модната къща.

Роклите на италианския бранд са с шарени цветя. Тази на Николета е вталена, със средни презрамки, като от кръста надолу е клоширана. Тази на момиченцето пък бе с буфан ръкави и висока талия – като на принцесите.

Преди няколко дни Николета Лозанова събра близки и приятели в популярна столична дискотека, за да отпразнува 7-ия рожден ден на своята дъщеря. Сред изненадите за гостите бяха пищна украса, луксозни сладкиши и хапки, екзотични животни, както и популярни изпълнители.

Четете още:

Николета Лозанова вдигна детски рожден ден в дискотека

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари