IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново булка – Приянка Чопра на корицата на Vogue

20 април 2019 13 15

Разказа приказката си за сватбеното издание

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Моята приказка. ❤️ Благодаря на Vogue, че ме сложи на първата си корица за Love & Wedding issue.“ Това написа Приянка Чопра в Инстаграм. Актрисата не скри вълнението си от това, че се появява като булка на корицата на специализираното сватбено издание на списанието за Нидерландия.

36-годишната красавица носи роклята на Ралф Лорън и нейната голяма американо-индийска сватба е разказана в встъпителната тема „Любов и сватба“.

„Горди сме да ви представим нашият първи Vogue Love&Wedding Issue. В него ще предприемем пътешествие по света, за спиращите дъха сватби на 25 булки и младоженци“, пишат от списанието на своята официална страница в социалната мрежа. От екипа му разкриват, че не само ще покажат пикантни подробности за сватбите на известни личности, но и ще разкрият кои са най-добрите локации за подобни тържества и меден месец, както и ще дадат идеи за вдъхновение на много бъдещи младоженци.

„Невероятна е!“, „Толкова е красива“, „Нямам търпение да хвана списанието в ръцете си“, „Гордея се, че съм индийка“, пишат част от последователите на Vogue под публикацията.

Фотографът Хосе Вила е уловил Чопра с ефирния воал върху главата точно преди нейната християнска церемония в западен стил провела се на 4 декември миналата година в Индия.

След тридневните тържества по тяхното бракосъчетание, сватбата на актрисата и певеца Ник Джонас бе най-коментираната тема няколко месеца след това. Двамата смениха различни одежди, като на една от церемониите те и роднините им носеха традиционни индийски облекла, в които има вплетени специални послания.

Междувременно стана ясно, че като една от най-известните булки сред звездите, Приянка ще участва в сватбена комедия на Universal Pictures.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )
ne se interesuvam ot jivota na drugite , pojelavam i uspehi .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар