IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без компромиси в дамската чанта

10 юни 2019 13 00

Снимка: ПР

Снимка: ПР

За много от нас, жените, дамската чанта не е просто аксесоар, благодарение на който пренасяме най-необходимите си принадлежности.

Дамската чанта е израз на нас самите. На личността ни. Дори на моментното ни настроение.

Понякога в ежедневните приключения взимаме със себе си онези огромни чанти, в които често се губим и трудно намираме това, което ни е необходимо.

Но в някои дни избираме малката и стилна чанта, която побира само най-важните за нас неща. Тези, с които не бихме направили компромис.

Известната и любима на тийнейджърите влогърка Гери Петкова е горда собственичка на едно такова малко бижу, което свързва с пътуване до САЩ. А самата тя носи в себе си онази любов и привързаност на жените към дамските чанти. Дали защото ѝ навява топли спомени от страната на неограничените възможности, дали заради нещо друго, Гери казва, че едва ли би могла да обича друга чанта толкова много.

А какво носи винаги със себе си в така любимата си чанта?

Гери открехна вратата към необятното пространство на своя най-любим аксесоар и сподели кои са предметите, с които не би направила компромис и винаги носи със себе си:

Телефон – бидейки неизменна част от нашето ежедневие и малка вселена сам по себе си, едва ли има по-логично нещо от това да носим телефона си винаги със себе си.

Портмоне & ключове – още два предмета, без които едва ли бихме оцелели или най-малко, ще си навлечем доста неприятни битови ситуации. Гери споделя, че настоящото й портмоне е в червен цвят и е по-малко от тези, които обикновено носи, но определено свиква с него. А вътре, отново за спомен, пази един долар. Ключодържателят от своя страна, е друго място, на което да закачим сувенир, свързан с приятно изживяване. На своя, Гери държи подарък от приятелка от Пекин.

Дамски превръзки – за всяка жена е важно да се чувства защитена и да е винаги подготвена за неочаквани ситуации. Гери носи със себе си няколко превръзки Always Platinum, на които винаги се доверява. За нея превръзките са задължителен елемент от дамската чанта, който е винаги насреща, за да ни осигури мекота и защита.

Огледалце – любим елемент от чантата на Гери, който е малкият ѝ спасител в неочаквани ситуации и предстоящи срещи.

Малък десерт – на всички ни се случва да се хвърлим в ежедневието без да сме приели най-важното хранене за деня, затова и Гери носи винаги със себе си малко десертче. Здравето е нещо, с което никога не трябва да правим компромиси, не оставайте подвластни на забързания и често натоварен със задачи живот.

Дамската чанта е малка вселена. Вселената на всяка една от нас. Носим я винаги със себе си, карани да се чувстваме защитени. Никога не бихме направили компромиси с нея.

А ако искаш да разбереш дали си склонна да правиш компромиси, може да попълниш този тест. Има и шанс да спечелиш 10 пакета Always Platinum!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари