IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горещите цветове това лято

12 юли 2019 11 40

Какви нюанси да сложите в гардероба си

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Времето не подсказва много че сме навлезли в летните месеци, но все пак това е така. Макар половин Европа да се бори с жестоки жеги, тук при нас ситуацията е малко по-различна. Но да се надяваме, че всичко това е просто един неприятен момент и ще имаме възможност да се порадваме на лятото подобаващо.

Освен че трябва да сме подготвени за високите температури и да знаем как да се предпазим от горещините, едно от най-важните неща през лятото е какво да облечем. Комбинацията от удобство и модни тенденции невинаги се получава, но пък има някои цветове, които това лято ще ви превърнат в истински фурор. Всяка година на модния хоризонт се появяват нови и различни нюанси, подходящи за всеки сезон.

Днес ще ви предложим четирите най-добри цветове, на които да заложите и как може да ги носите, за да сте номер едно по улиците.

Червено

Първоначално хората свързват червеното с Коледа или Свети Валентин, но цветът е подходящ и за летните месеци. Той придава елегантност, самочувствие и жизненост на всеки, който го носи. Звучи точно като една лятна почивка, нали? Освен това, червеното е цветът на ягодите, които със сигурност никога не стигат през този сезон.

Снимка: Pixabay

За да се съчетаете напълно с цвета, трябва да носите червеното със самочувствие. Вървете изправени и се усмихнете. Бъдете сигурни, че хората ще започнат да извъртат глави.

Светлорозово

Най-мекият нюанс на розовия цвят е един от любимите ни цветове. Ще го срещнете под много наименования като руж, светлорозово или пък младежко розово. Но както и да го наречете, този цвят е перфектен избор за лятото. Почти неутрален, нюансът може да го носите с почти всичко. Той ще ви придаде тази женственост, която всички търсим.

Снимка: Pixabay

За да завършите своя тоалет, може да добавите някой нежен аксесоар или пък красива дамска чанта. Цветовете и на двете може да бъдат отново леко розови, но пък може и да направите ярък контраст. Ако обичате да носите шалове или пък слънчеви очила, бъдете сигурни, че няма да сбъркате, ако изберете тях като допълнение.

Оранжево

Малко нестандартно предложение, но този цвят доби огромна популярност тази година. Модните икони и звездите залагат на оранжевото и успяха да го превърнат в лятна тенденция. Малко е трудно да се съчетае с други цветове, но ние имаме няколко предложения.

Снимка: iStock

Тъй като се приема от повече хора като агресивен цвят, много от тях се опитват да го избягват. Но оранжевото си има и своите предимства. Ако го носите с дънки или пък с дънково яке със сигурност няма да сбъркате. Освен това може да го съчетаете и със зелено, но трябва да използвате един и същи тон и за двете.

Синьо

Синьото се свързва с безоблачното небе и спокойното море. Освен жълтото, това е другият цвят, който е най-предпочитан през лятото. Удобни дънки или пък едно симпатично яке, винаги ще ви накарат да се чувствате удобно и едновременно с това да сте в крак с модата.

Снимка: Pixabay

Едва ли има грешен начин да носите синьото. То наистина върви с всичко, а една прекрасна синя рокля винаги ще привлече вниманието както в града, така и на почивка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари