IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роналдо „запали“ фенките със снимка по бельо

17 юли 2019 11 30

Пусна новата си лятна колекция

Instagram

Instagram

„Запалете тялото си това лято...“. Това написа Кристиано Роналдо в Instagram. Футболистът пусна провокативна снимка по бельо, с което активизира почитателките си в социалната мрежа. 

Кадърът не е направен от Джорджина Родригес, а е част от фотосесията, която той е заснел за представянето на най-новата колекция на собствената му марка – „CR7“.

Дори и да не се нуждаят от боксерки, много последователи на Роналдо могат да изплакнат очи с него. На снимката той е само по боксерки, застанал на колене на леглото, на фона на приглушена светлина. 

В лятната колекция присъстват както боксерки в бяло, така и в светлорозово.  

„Лятото е любимият ми сезон. Обичам времето, когато слънцето залязва и небето е така ярко. Исках да запечатам това усещане в моята кампания, използвайки дръзки и богати цветове в колекцията си“, споделя нападателят на Ювентус.

 

 

Междувременно приятелката на футболиста провокира последователите си в социалните мрежи със снимки по бански направени на луксозна яхта.  Наскоро двамата бяха на почивка в Сен Тропе. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари