IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Българка стана Мисис Трансконтинентал

7 август 2019 06 00

Красавицата работи като лекар

Mrs Transcontinental/Facebook

Mrs Transcontinental/Facebook

Българка грабна титлата „Мисис Трансконтинентал“. Престижният конкурс, в който участва Полина Паньова-Бильк, се проведе преди дни в Атланта, щата Джорджия.

Красавицата, която е родом от Карнобат, работи като ендокринолог.

„Благодаря на всички за поздравленията, плача от радост в момента, не зная дали можете да си представите какво се крие зад красивата усмивка и перфектния външен вид! Това е само обвивката, но животът ми никога не е бил лесен, всяка постигната цел е следствие на упорит труд, дори и тази, никой от вас не може и да предположи какво съм преживяла, защото не говоря за това!“, написа нашенката във Facebook.

Клубът на българите в Атланта побърза да поздрави нашенката за победата и сподели снимка с нея в социалната мрежа. „Браво! Горди сме, че българската красота, интелигентност и стил бяха оценени достойно!“, написаха сънародниците ни.

Красивата лекарка благодари на семейството си за подкрепата и сподели, че иска да се занимава със значими каузи.

„Благодаря на България, благодаря на целия свят за доверието и вярата в мен! Много предстои за България и света. Имам много глобални проекти, които тепърва ще имам възможността да реализирам! Не красотата ще спаси света, а красотата и интелектът ще спасят света!“, обяснява тя.

Паньова не се явява на конкурс за красота за първи път. Миналата година тя печели „Мисис България Трансконтинентал“.

Най-красивият мъж на света – българин, посланик на образованието

Българката живее от дълги години в Украйна. Женена е за украинец и има двама сина. Завършила е Виницки национален медицински университет „Николай Пирогов“, след което добива диплома за ендокринолог.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари