IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт на корицата на септемврийския Vogue

15 август 2019 05 30

Певицата говори за важните неща през последната година

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Фенове на Тейлър Суифт, оградете си 20-и август на календара. Тогава излиза най-важният брой на модната библия Vogue, а от корицата му наднича 29-годишната певица. Изданието се е спряло точно на нея, защото през последната една година Суифт неведнъж беше в центъра на вниманието.

Изпълнителката се забърка в скандал със Скутър Браун за правата на предишните ѝ албуми. Обвинението към музикалния мениджър беше, че със закупуването на звукозаписната компания Big Machine Label Group – първото студио на Суфит, Браун автоматично наследява и правата за разпространение на всички албуми, направени от певицата по времето ѝ там. Самата Тейлър заяви, че е поискала да плати за тях, но не ѝ е била дадена такава възможност.

Друга тема, която се зачеква е отношението на Суфит към хората с различна сексуална ориентация. Преди няколко месеца, тя пусна песента You Need to Camlm Down, в която се показва пълната подкрепа към ЛГБТ общността. Певицата споделя, че идеята за клипа ѝ дошла след като певецът Тодрик Хол я попитал какво ще е отношението към сина ѝ, ако един ден разбере, че е гей.

„Фактът, че трябваше да ми бъде зададен такъв въпрос, ме шокира и ме накара да осъзная, че не съм заявила позицията си достатъчно ясно. Ако синът ми е гей, ще бъде гей. Не разбирам какъв е проблемът“, споделя тя пред Vogue.

 

 

По-рано през годината, Суифт призна пред своите фенове, че майка ѝ се бори с рака. Тогава певицата написа дълго съобщение за своите последователи в Tumblr, в което описва как тя и брат ѝ са помолили майка си да се прегледа точно преди Коледа. Въпреки че жената не се чувствала зле, е решила да угоди на децата си. Тогава, за съжаление, идва и лошата новина.

Суифт не споделя повече подробности за състоянието на майка си, но подканва всички свои фенове да накарат родителите си да се прегледат, за да могат да реагират в случай на подобни резултати.

„Тя искаше да споделя с вас, защото родителите ви може да са твърде заети с ежедневието и да нямат време за прегледи. Напомнете им, че профилактиката е важна, защото колкото по-рано се установи ракът, толкова по-добре“. 

 

 

През последните няколко години, Тейлър споделя заглавията на вестници и списания заедно с други именити знаменитости. Най-скорошната новина е, че враждата ѝ с Кейти Пери вече е в миналото.

Двете бяха в обтегнати отношения заради танцьор, след което войната се пренесе и на музикално ниво. Певиците изкараха песни, в които задочно се нападат. В клипа към You Need to Calm Down обаче се вижда, че вече всичко е наред. Там освен че певицата заявява своята подкрепа към ЛГБТ общността, се показва как Пери и Суифт вече са заровили томахавките.

 

 

Не такъв е случаят обаче със семейството на Ким Кардашян. Тя и съпругът ѝ – Кание Уест, отдавна не харесват певицата и не го крият. За ситуацията Суфит споделя пред Vogue, че ѝ е трябвало доста време да се съвземе след многобройните атаки по нейн адрес.

„Когато минаваш през загуба, унижение и срам, процесът на възстановяване е труден и преминаваш през множество емоции“. Все пак Суифт твърди, че вече се чувства по-добре и е започнала нов етап от живота си.

 

 

В момента тя работи над издаването на новия си албум „Lover“, а в последно време се заговори, че може би е сгодена за приятеля си Джон Алън. Все още няма официално потвърждение и от двете страни, но това не пречи на феновете да се надяват на нова звездна сватба в близките месеци. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари