IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили Ратайковски и необръснатите подмишници

12 август 2019 14 40

Моделът с откровено есе за Harper’s Bazaar

Instagram

Instagram

„Не казвам, че всяка от нас трябва да не се бръсне, за да бъде секси“. Това заявява Емили Ратайковски пред Harper’s Bazaar. Списанието публикува откровенията на модела в най-новия си брой. 

„Опитвам се да покажа, че жените трябва да имаме възможност да избираме как да представяме себе си и какво да носим – независимо дали е с бурка, или с бикини“, споделя красавицата, която се е снимала с обрасли мишници и черно бельо за изданието. 

Ратайковски сподели провокативния кадър в Instagram, придружен от цитата: „Дайте възможността на жените да бъдат такива, каквито искат да бъдат и толкова многостранни, колкото могат“. 

По думите на модела, жената трябва да има право на избор – как да се облича, дали да се бръсне или не, какво да публикува в социалните мрежи. 

Емили посочва, че от малка се смята за активистка и защитничка правата на жените. 

„Когато бях арестувана, в медиите се коментира не фактът, че съм протестирала, а това, че не носех сутиен под потника си. Не можех да повярвам, че жените, които стояха рамо до рамо с мен на протеста, предпочетоха да критикуват избора ми за облекло тогава“, пише Ратайковски.

Според звездата, тя обича да изразява сексуалността си чрез хубаво бельо, грим. По думите ѝ, тя се чувства еднакво секси както епилирана, така и с наболи косми.  

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )
ne poznavam jenata na snimkite . pojelavam i uspehi
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Българи ( преди 4 години )
Приемаме само безлихвени заеми, Мария - кажи го на твоите шефове!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 4 години )
Това е по-естествено и истинско- мъжете го харесват!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар