IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модата се разходи по червения килим във Венеция

29 август 2019 15 00

Филмовият фестивал ще продължи до 7 септември

Снимка: Reuters

76-ият филмов фестивал във Венеция започна вчера и напомни на всички защо точно той дава началото на новия награден сезон в Холивуд. По червения килим, разпънат в италианския град, минаха едни от най-известните актьори, режисьори и сценаристи, за да представят своите проекти пред членовете на журито. 

Гостите пристигнаха с лодки до историческия Palazoo del Cinema и предложиха на папариците различни и екстравагантни визии. Фестивалът започна с прожекция на филма "The Truth", в който участват Катрин Деньов и Жулиет Бинош.

Венеция

Снимка: Reuters

Проектът е ко-продукция между Франция и Япония и разказва историята на френската актриса Фабиана, която е обожавана от мъжкото население. Връзката с дъщеря й обаче е малко по-обтегната и след публикуването на мемоарите на Фабиана тя се влошава още повече. 

В ролята на френската актриса влиза Катрин Деньов, а компания й правят Жулиет Бинош и Итън Хоук, които играят семейство, което се мести в Париж и се среща с Фабиана. Режисьор и сценарист на филма е Хироказу Коре-еда, за когото това е първи проект извън родната му Япония и първият такъв, който не е на родния му език. 

Венеция

Снимка: Reuters

Освен в центъра на вниманието с филма си, Катрин Деньов и Жулиет Бинош обраха овациите и с избора си на тоалети. Бинош беше заложила на дълга до земята черна рокля, която допълни с оранжево палто без ръкави. Колежката й избра малко по-семпъл тоалет и се появи с сребърна рокля с пандали рамена, покрита с мъниста. 

Другите гости също не отсъпваха по красота. Моделът Марта Хънт се разходи по червения килим с пернато боди и елегантна пола с висок прорез, а актрисата Алесандра Мастронарди впечатли с рокля от тюл без презрамки. Моделите Изабели Фонтана, Кандис Суенопол и китайската актриса Ни Ни избраха тоалети в различни златни нюанси. 

Венеция

Снимка: Reuters

Разбира се, не липсваха и модни изненади. Супермоделът Иман хвана окото на папарицте с рокля, покрита с рисунки на цветя и птици, които сякаш всеки момент ще оживеят. Моделът на Victroia's Secret Елза Хоск привлече погледите със стегната си фигура, която показа. Тя избра черна рокля, която подчертава всяка извивка на тялото й.

Фестивалът във Венеция тепърва започва и ще ни радва чак до 7 септември. Освен добри филми, сме сигурни, че ще видим и още впечалтяващи тоалети. А дотогава разгледайте в нашата галерия някои от визиите на звездите от вчерашния ден. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Mary ( преди 4 години )
Моделът е Иман - поправете си грешката.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар