IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Диамантеният бал“ на Риана събра звездите

13 септември 2019 14 30

Събитието се състоя ден след модното й ревю

Риана продължава да диктува нещата в Ню Йорк. След като представи новата си колекция бельо Savage x Fenty по време на Седмицата на модата, сега певицата организира и благотворителен бал.

Новата колекция от модната линия Savage x Fenty беше посрещната с позитиви от страна на модните критици. Риана беше избрала за шоуто си някои от най-известните модели, сред които блестяха сестрите Джиджи и Бела Хадид, както и Кара Делевин.

Риана

Снимка: Reuters

Феновете ще имат възможност да се насладят на цялото шоу на 20 септември. То ще бъде излъчено по платформата Amazon Prime Video, които бяха част от партньорите. „Тази вечер беше перфектна. Всички се справяха блестящо. Невероятно шоу“, сподели тя пред E!News.

Сега певицата събира звездите и за друга своя изява. Ден след модната си изява в Ню Йорк, тя организира и т. нар. „Диамантен бал“.

Бал

Снимка: Getty

Събитието е благотворителна галавечер, която събира средства за фондацията Clara Lionel, която Риана основа през 2012 година. Целта ѝ е да помага в образованието, здравеопазването и подобряването на спешните служби по света.

По червения килим се разходиха не по-малко известни личности от тези, които участваха в модното шоу. Карди Б, A$AP Rocky и Нормани и други бяха сред гостите. Домакин на събитието беше водещият Сетх Майърс, а за доброто настроение се грижеха Фарел Уилямс и Dj Khaled, които изпълниха едни от най-известните си хитове. Самата Риана не пропусна да зарадва публиката и гостите си със своите песни.

Бал

Снимка: Getty

В галерията може да видите още гости, които бяха на събитието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари