IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Косите на звездите: Тайната на Риана

5 август 2019 07 40

Вижте как я поддържа певицата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

На червения килим звездите винаги впечатляват с перфектна визия, а когато става въпрос за косата – това е основна заслуга на стилистите им. Но пък у дома те също полагат грижи.

Защото всяка жена в днешно време е подложена на стрес, замърсяването на околната среда също дава своето отражение. И трябва да се грижим постоянно за външния си вид, включително и косата.

Каква е основната грижа на Риана?

Популярната певица твърди, че има проблемна коса още от малка. Но пък пред фотоапаратите и камерите винаги изглежда в безупречен вид. Тайната на поп дивата е в постоянното овлажняване.
Спа процедури за коса – нещо не само полезно, но и приятно. И определено си струва да прекарате няколко минути в разресване. Малко подхранващо масло се нанася върху обикновен дървен гребен, а след това косата просто се разресва. Такъв наглед обикновен ритуал ѝ придава допълнителна мекота и блясък, като в същото време я подхранва добре.

Ако нямате подходящо масло – зехтинът също е съвършен. Неслучайно той се счита за най-добрия приятел на красотата. Той овлажнява кожата на лицето, ръцете и тялото, приема се орално за по-добър тен и, разбира се, се прилага върху косата.

Косите на звездите: Тайната на Дженифър Анистън

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари