IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденциите при аксесоарите от Седмица на модата в Ню Йорк

13 септември 2019 15 00

Какво ще бъде модерно за пролет-лято 2020

Снимка: Reuters

От Ню Йорк ще се прехвърлим към следващата модна столица, за да се насладим изцяло на Седмица на модата, но не можем да направим това преди да си извадим изводите за новите тенденции.

До момента ви представихме най-добрите ревюта и идва моментът за обобщението, като ще обърнем внимание на аксесоарите.

Без какво няма да можем да завършим визията си за пролет-лято 2020 според големите модни къщи – вижте сами.

Обувки на нисък ток

Carolina Herrera ни разкри красотата на женствеността, което се открояваше не само във визиите, но и в аксесоарите. Така за пролет-лято 2020 ще носим остри форми, свободни пети и мини токове. Разбира се, класическите цветове ще позволяват игра с принтове, като в случая залагаме на полка точките в контрастните бяло и черно.

CH1

Обемните колани

Още едно вдъхновение за аксесоарите от Carolina Herrera са обемните колани, с които оформяме талията. Те носят ретро духа на 80-те години с обемните си катарами, а според прочита на модната къща, най-добре е с тях да „уловим“ цветните принтове върху материите.

CH-belt

Метал по обувките

Дръзките модни тенденции на Jeremy Scott за пролет-лято 2020 не подминават аксесоарите, даже напротив – засилват присъствието им като най-важен допълващ елемент към всяка визия. Обувките на модната къща се придържат към високите токчета на боти, които обаче идват в дръзки цветове с метални отблясъци.

Jeremy-Scott

Шапка с периферия и пеперуди на очите

Мечтателката в дръзките фантазии на Marc Jacobs нямаше да е същата без своите аксесоари. Колекцията пролет-лято 2020 година преобладава с огромни шапки с периферия, на които са поставени цветя. Хипи усещането се засилва и с обемни слънчеви очила във формата на пеперуда.

MJ

Инсталация вместо обеци

Романтичният прочит на Prabal Gurung разкрива нова версия на класическите обеци – истинска артинсталация. Смелите дами могат да залагат на декорации с перли и да превърнат аксесоара в основен акцент за своята визия.

Prabal-Gurung-earrings

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари