IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм: Бях психически и физически тормозена в училище

22 септември 2019 10 00

Дизайнерката се появи на корицата на британския Glamour

Снимка: Reuters

Виктория Бекъм е име, което говори само за себе си. Певица, дизайнер, собственик на козметична линия и майка на четири деца, тя се запознава със славата преди 23 години. Тогава в музикалните класации влиза хитът Wannabe на групата Spice Girls.

Групата е съставена от пет момичета, които се качват на музикалната сцена през 90-те години на миналия век. Виктория е наречена Пош Спайс и името ѝ не е избрано случайно. В превод posh означава шикозен.

През 1999 година дизайнерката сключва брак с футболиста Дейвид Бекъм и двамата веднага се превръщат в двойка номер едно сред знаменитостите. Същата година се появява и синът им Бруклин, след което двамата се сдобиват и още две момчета и едно момиче.

И докато момчетата вече започнаха да се ориентират в живота, то дъщеря ѝ – Харпър все още има какво да учи за света. Точно затова Виктория се стреми да е колкото се може по-близо до нея в нейното развитие.

В интервюто си за Glamour, певицата споделя, че е била тормозена в училище. Това е и причината да се опита да научи дъщеря си на начина, по който момичетата трябва да се отнасят едно с друго.

Бекъм

Снимка: Reuters

„Бях доста тормозена в училище. И физически, и психически. Затова искам да говоря с Харпър и да ѝ разкажа за моите преживявания и да я науча на правилното отношение“, казва тя пред списанието. Пош Спайс добавя, че децата са тези, които са я накарали да води по-здравословен начин на живот.

„Те наистина забелязват всичко“, признава тя. Затова тя много добре подбира храната, която яде пред трите си момчета и момичето си. „Никога не бих седнала на масата с тях и пред мен да няма ястие. Трябва да видят, че майка им се храни здравословно, за да последват примера“, добавя Виктория.

Бекъм

Снимка: Reuters

В последно време дизайнерката постоянно е заета с професионалните си ангажименти. Наскоро тя пусна в продажба собствена марка козметични продукти, както и показа своето виждане за пролет-лято 2020 на Седмицата на модата в Лондон.

Освен че на първия ред бяха забелязани величия като Ана Уинтур, Виктория беше подкрепена и от съпруга си Дейвид, както и от четирите си деца.

Бекъм

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари