IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Добре дошли в света на Риана

20 септември 2019 17 30

Amazon пуснаха тийзър на модното шоу на певицата

Снимка: Reuters

Риана се появи на подиума в Ню Йорк по невероятен начин. Певицата представи модната си колекция по време на Седмицата на модата в американския град и беше посрещната с овации от страна на критици и фенове.

Второто модно шоу от колекцията Savage x Fenty включваше моделите Кара Делевин, актрисата Лаверн Кокс и рапърът 21 Savage. И докато ревютата на другите марки бяха закрити за феновете и те можеха да видят избрани снимки, то Риана ще даде възможност на почитателите си да влязат в нейния моден свят.

Риана

Снимка: Reuters

Запис на цялото шоу, както и ексклузивни кадри от зад кулисите, ще бъдат пуснати онлайн днес. Платформата Amazon Prime Video, която беше партньор на събитието на певицата зарадва днес най-нетърпеливите фенове на Риана.

36-секундният тийзър клип беше пуснат в Youtube и Instagram, където веднага предизвика огромен интерес. В него се вижда атмосферата, която цари преди започването на събитието. Моделите, които нямат търпение да покажат новите продукти от Savage x Fenty се разхождат нетърпеливо и танцуват докато чакат да дойде и техният ред за изява.

Риана

Снимка: Reuters

„Готова съм“, казва Риана още в началото на клипа и след това се захваща с последните приготовления. Кара Делевин също прави кратко участие като се вижда да тръпне в очакване и държи зелена пръчка във формата на сърце.

„Не съм бил толкова развълнуван от 2016, когато беше пуснат Anti“, казва един потребител в Instagram. Anti е осмият студиен албум на Риана, който се превърна в платинен само два дена след пускането си на пазара.

Шоуто Savage x Fenty ще бъде достъпно на Amazon Prime Video в повече от 200 страни по света.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари