IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Захара-Джоли Пит с дебют в бижутерийния бизнес

10 октомври 2019 14 50

Дъщерята на Анджелина представи Zahara Collection

Reuters

Тя е родена под щастлива звезда. Освен че има късмета да бъде осиновена от Брад Пит и Анджелина Джоли, едва на 14 получава шанса да сбъдне една своя мечта – да стане дизайнер. Преди броени дни Захара-Джоли Пит направи своя дебют в бижутерийния бизнес.

Младото момиче показа първите украшения от „Zahara Collection“ по време на премиерата на най-новия филм на майка ѝ – „Господарката на злото 2“. Аксесоарите са създадени в сътрудничество с бижутера Робърт Прокоп.

Тийнейджърката се появи на червения килим заедно с братята и сестрите си Мадокс, Пакс, Шайло, Вивиан и Нокс. Тя носеше нестандартни обеци, съчетани с пръстен и гривна в подобен стил.

Бижутата, изработени от Захара, ще се предлагат от американската компания „Saks Fifth Avenue“. Очаква се през ноември те да бъдат пуснати и на австралийския пазар.

Захара-Джоли

Reuters

Семейна подкрепа за Анджелина Джоли

Всички приходи от продажбите ще отидат за подпомагане на организацията „Los Angeles-based House“, която намира дом на деца и жени от уязвими групи, пише в официалното прессъобщение по повод старта на колекцията, цитирано от сп. „People“.

Анджелина Джоли, която е почитателка на стилните бижута, познава бижутера Робърт Прокоп (той изработва 16-каратовия ѝ годежен пръстен, даден ѝ от Брад) от години. През 2012-а двамата направиха лимитирана серия бижута с името „Стилът на Джоли“, които бяха продадени на търг за известни персони. Тогава набраните средства също бяха дадени за благотворителност – за бедстващи деца по света.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари