IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На кого му пука?? Със сигурност не и на Ашли Греъм

11 октомври 2019 12 30

Бременната манекенка не се спира

Instagram

Ако имате поне едно дете, сигурно знаете, че в края на бременността ежедневните дейности стават все по-трудни – завързването на връзките, изкачване на стълби, спане по корем. Голям процент от жените не харесват тялото си в този период, нищо че се вълнуват от раждането на бебето. Нервни и избухливи, повечето не дават да ги снимат. Но това не важи за нея.

„Ставам все по-голяма и по-голяма и се опитвам да приемам новото си тяло всеки ден. Това си е пътуване, а аз съм толкова благодарна, че имам така подкрепяща общност“, казва Ашли Греъм. Пухкавият модел разби стереотипите на пух и прах за пореден път, публикувайки топлес клип в Instagram.

Каквото и да си говорим, трябва да признаем, че никой дори и не подозираше, че plus size хубавицата ще става майка, защото тя по принцип си е закръглена. Ето защо бременността ѝ си пролича на доста по-късен етап и така тя успя да запази новината в тайна за по-дълго време.

Е, сега, под натиска на хормоните, Ашли е решила да покаже как формите на тялото ѝ се променят с бързи темпове. Затова се е снимала гола. Видеото, което предизвика голям интерес в социалната мрежа, показва големия ѝ корем и гърди, които тя е прикрила с ръце.

Ашли Греъм ще става майка

„Абсолютна красавица. Маминото тяло е същински подарък“, написа последователка на Греъм под клипа.

По-рано Ашли, която очаква първата си рожба, сподели, че въпреки напредналата бременност, тя продължава да спортува. Въобще, докато едни жени предпочитат да не се показват в социалните мрежи докато износват бебето си, на Ашли въобще не ѝ пука. Явно тя има желание да държи последователките си в течение как прави йога, какво бельо носи, как се храни... Въпреки че някои кадри са определено смущаващи (едва ли бихте си  сложили снимка на стриите), нейните постове се приемат положително.

Още снимки на бъдещата майка може да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари