IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Минитатуси – хит сред звездите

26 октомври 2019 13 00

Кайли Дженър ги обожава

Instagram

Минималистичният стил завладя дрехите, аксесоарите и маникюра това лято, а с него се промениха и предпочитанията ни за татуировки. Малки, дискретни и същевременно нежни – такъв тип рисунки по кожата са хит сред звездите.

За да докажат, че са истински приятелки, моделите Кендъл Дженър и Хейли Болдуин си направиха идентични минитатуировки. Друга известна личност, която си пада по този стил, е Кайли Дженър. Доведената сестра на Ким Кардашян вече има четири такива татуса.

Усмивка на най-малкото пръстче; звездички на гърба или китката на ръката; както и други геометрични фигури; сърчица; птички; кратки думи и изрази, са най-търсените минималистични татуировки. Такива си поставят най-често приятели или двойки.

Ето кои известни дами вече разполагат с такива татуси:

Селена Гомес

минитатус

Instagram

Като продуцент на американския уеб сериал „13 причини защо“, певицата засвидетелства привързаността си към актьорския състав и екипа, като си направи миниатюрна татуировка, свързана с проекта. Препинателните знаци на ръката на Селена Гомес, които почти не се забелязват, са и знак за солидарност с всички хора, които имат проблеми и се самонараняват.

Деми Ловато

минитатус

Instagram

Певицата, която премина през най-различни перипетии, си направи „Me“ (Аз) на един от пръстите си. Думата е изписана от вътрешната страна на дланта на дясната ръка на Ловато, за да ѝ напомня, че трябва по-често да мисли за себе си и своите принципи.

Говори ми с чанта, любов!

Манди Мур

мини татус

Instagram

Звездата дълго време желаела да изкачи връх Килиманджаро. Наскоро мечтата ѝ се сбъднала и Мур решила да отбележи вълнуващия поход до върха с минималистична татуировка (прилича на драскотина). Тя е на десния ѝ крак, като автор на картината е Даниел Уинтър.

Джо и Софи с татуировки в памет на кучето им

Хилари Дъф

минитатус

Instagram

Актрисата, която има две деца, избрала да ѝ изрисуват надписа „Take Foundation“. Той е препратка към изказване на Бете Дейвис, която веднъж подмята шеговито на тв водещия Джони Карсън, че да направиш фондация е най-добрият начин една актриса да пробие в бизнеса. Интересно защо Дъф е избрала точно нейните думи.

Бела Торн

минитатус

Instagram

Една от най-новите татуировки на модела е слънце, изрисувано на нейния лакът. Рисунката се състои от тънки лентички и точки.

Друго, по което си пада Бела Торн, са звездичките. Затова тя има 3 броя на дясната си ръка, малко над лакътя.

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 4 години )
къде видяхте думата "foundation"?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар